Ангелов: Тенденцията е добра, обсъждаме да разхлабим още мерки

Според Борисов може да се върне и публиката на стадионите
11 апр 2021 15:05,
90
Ангелов: Тенденцията е добра, обсъждаме да разхлабим още мерки
Снимка: БГНЕС

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, който е на посещения с премиера Бойко Борисов, заяви, че се обмисля разхлабването на още от противоепидемичните мерки с оглед на спада в заболеваемостта.

"Това е добра индикация, че мерките работят и ако продължава тази тенденция, обсъждаме разхлабването и на други мерки", заяви Ангелов. Според премиера Борисов е добре да се обмислят и възможностите за връщане на публика по стадионите.

Още по темата

Продължаваме реставрацията на Мулдавския манастир "Света Петка", заяви министър-председателят Бойко Борисов при посещението си в светата обител. Премиерът пое ангажимент държавата да помогне допълнително със средства за обновяването на храма и залата в комплекса.

"Всичко, което се направи, остава за хората", изтъкна Борисов.

Министър-председателят добави още, че в момента се изгражда пътят до манастира, както и водопровод, който да осигури нормалното водоснабдяване на целия комплекс. Двата проекта са на стойност от близо 3 милиона лева.
 
Днес министър-председателят Бойко Борисов посети и стадион "Христо Ботев" в Пловдив, за чието строителство държавата отпусна 25 млн. лева. "Това ще стане прекрасно съоръжение. Строи се много", категоричен беше премиерът. Борисов изрази увереност, че след като бъде завършен, стадионът ще може да приеме финал на голям европейски клубен турнир по футбол.

Близо 48 000 000 лв. са инвестирани за реконструкцията, модернизацията и оборудването на стадиони в България през последните години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
15
 
17
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 3 години
Когато имаше мерки, случаите се увеличаваха.Като озаптиха мерките заради изборите и бройката взе да намалява трайно, въпреки разхлабването.Изводът - мерките предизвикват утежняване на епидемичната обстановка.
51
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То кризата я предизвика валеше то протестърско правителство. Оправяйте се и решавайте здравните проблеми на хората вместо дами се оправдавате с Борисов и постоянно да мрънкате!
50
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мерките не работят ама изобщо!!!! Сума ти народ пукна - ако реша да вярвам на стъкмистиката. По - добре без тези мерки. Водят до психясване на хората, до страх от посещение на доктор, до озлобяване и дрязги между хората, а отделно маските пълнят дробовете с *** и пречат на нормалното дишане. Само дистанция му е майката, ама пък нея никой не я спазва. Нито пък глобяват за липса на дистанция. *** мерки общо взето.
49
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората виждат кризата. Неясните ни успехи са изговорени само от Борисов във Facebook
48
8
 
34
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Каква добра тенденция? Аз не виждам подобрение. Лекарите са изнемогнали, а този уж лекар иска да отпуска мерките, за да изпушат лекарите ни изцяло.
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 777Нали нямаше вирус, защо се оплакваш?
46
2
 
4
 
! Отговори
PROOZZ PROOZZ NA GAD преди 3 години
GOWEDOTO BALHA LQNSKOTO Ko IZPARDE Po QUESTA??/
45
6
 
18
 
! Отговори
Мунчо преди 3 години
Че те останаха ли мерки за отпускане? Само учениците, но там така или иначе се решава въпроса след 2 месеца.
44
6
 
4
 
! Отговори
KUR..ITAR OFF преди 3 години
Членове и Семейства на Членове на Престъпни Организации като:БКП Преименувана на БСП !ДС Преименувано на ДАНС !МВР Преименувано от Народна МИЛИЦИЯ на Национална ПОЛИЦИЯ !Подлежат на ЛИКВИДИРАНЕ по ЧЛЕН 8 от БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ ТОРЕ:"За Измяна на Държавата се УБИВАТ не само Виновните,но и Техните Най-Близки Родственици"Член на ДС-УБИВА се Потомството !Член на БКП-УБИВА се Потомството !Член на МВР-УБИВА се Потомството !Член на ДАНС-УБИВА се Потомството !КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е *** !КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА СА
43
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя и шайката един ден ще бъдат съдени за вирусен геноцид срещу българския народ.
42
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който оцелее ,оцелее ! Който умре ,умре ,браво бе Косъм
41
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво му е доброто, бе?Това, че иде лято и нивото на заразилите се с вируса може леко да се снижи?Щото ваксината криво-ляво ще изкара максимум Една година и след туй имунитет - Йок!А, при АстраБозата и една година не издържа с нейната ефективност от 67%!И кво шъ прайм от октомври тази година до края на април 2022 г (грипния период)!Ами ако се появи нов щам на който не му дреме от ваксините ви?
40
3
 
15
 
! Отговори
Рокфелер знае как... преди 3 години
Ами `короната ще мутира`, но и без да мутира ще я мутират сатанистите, докато стигнем Златния милиард !!
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 777По 1 контролен куршум заслужават
38
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксинираните разнасят инфекцията. Поне няколко дни след първата игла. Трябваше да ги слагате под карантина, а те щъкат без маски и заразяват.
37
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Публиката по стадиониа на мутрите е по-важна от здравето и живота на хората.
36
12
 
34
 
! Отговори
777 преди 3 години
Мой колега - в бърза помощ със симптоми на ковид го връщат , отказан му е дори преглед , защото е натоварено ! Лекарката тича след доставчика на бутилки кислород и му се моли да донесе още, защото им трябват за хора , които берат душа. Не знам какво трябва да коментираме , просто тези хубавци, развяващи се пред медиите , за доброто на всички нас да изчезнат от лицето на земята.
35
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква добра тенденция? Засрамете се! Болниците са препълнени. В спешното няма място, чакаш да се освободи 10-12 часа, а може и повече. Елате, Ангелов, в Пазарджик да видите...
34
5
 
43
 
! Отговори
Валя преди 3 години
В Германия при 104 починали - много, много сериозно. В нашата *** и при 200 починали - справяме се отлично с епидемията и вземат пример от нашия модел. Колко акъл трявба да имаш, за да се изказваш така? Може да сме бедни г-н министър , но не сме прости!
33
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ще разхлабване, то всичко си е разхлабено