Ангелов: Тенденцията е добра, обсъждаме да разхлабим още мерки

Според Борисов може да се върне и публиката на стадионите
11 апр 2021 15:05,
90
Ангелов: Тенденцията е добра, обсъждаме да разхлабим още мерки
Снимка: БГНЕС

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, който е на посещения с премиера Бойко Борисов, заяви, че се обмисля разхлабването на още от противоепидемичните мерки с оглед на спада в заболеваемостта.

"Това е добра индикация, че мерките работят и ако продължава тази тенденция, обсъждаме разхлабването и на други мерки", заяви Ангелов. Според премиера Борисов е добре да се обмислят и възможностите за връщане на публика по стадионите.

Още по темата

Продължаваме реставрацията на Мулдавския манастир "Света Петка", заяви министър-председателят Бойко Борисов при посещението си в светата обител. Премиерът пое ангажимент държавата да помогне допълнително със средства за обновяването на храма и залата в комплекса.

"Всичко, което се направи, остава за хората", изтъкна Борисов.

Министър-председателят добави още, че в момента се изгражда пътят до манастира, както и водопровод, който да осигури нормалното водоснабдяване на целия комплекс. Двата проекта са на стойност от близо 3 милиона лева.
 
Днес министър-председателят Бойко Борисов посети и стадион "Христо Ботев" в Пловдив, за чието строителство държавата отпусна 25 млн. лева. "Това ще стане прекрасно съоръжение. Строи се много", категоричен беше премиерът. Борисов изрази увереност, че след като бъде завършен, стадионът ще може да приеме финал на голям европейски клубен турнир по футбол.

Близо 48 000 000 лв. са инвестирани за реконструкцията, модернизацията и оборудването на стадиони в България през последните години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
7
 
32
 
! Отговори
123 преди 3 години
Уважени господа, признайте си, че по време на пик на пандемия - не се ваксинира !!! Ако има спад в заразените , то е защото българския субект отказва да се ваксинира. И това не е благодарение на доверието във вас!
31
2
 
6
 
! Отговори
Кой те пита Ганьо ?! преди 3 години
Доган разпределя порциите, евреи са новите ни господари...българите за пореден път не могат ... нищо нормално и правилно не могат...
30
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ангелов - съд, ефективна присъда и затвор! Време е!
29
0
 
19
 
! Отговори
т преди 3 години
Така говорят, ще каже човек от личния си джоб ги плащат. Стига с това показано и надуто парадиране. Добрият държавник ще е разпознат като такъв и без да бълва статистики!
28
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква ситуация е добра бе перчема. 50 семейства в блока се ваксинираха спряха да се пазят и сега са заразени и разнасят заразата. Тази ваксина кара хората да не се пазят и започва якото заразяване. Тя не пази от заразяване тя заразява. От утре като отворите училищата ще стане мазало. Децата боледуват безсимптомно но разнасят заразата. Има семейства в които децата заразиха бабите и дядовците които починаха. Слезте сред народа да видите чудесиите които сътворихте с това отвори затвори бе перчем
27
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
обмисля разхлабването на още от противоепидемичните мерки с оглед на спада в заболеваемосттаТия пак са го разцепили отзадзе и е неадекватен. При 20% заболяваемост затвориха, при 20% заболяваемост отвориха, дега при 20% заболяваемост обмислят да премахват и последните мерки. Съвсем за малоyмни ни взеха. Добре че повече няма да ги виждаме, щото вижда им спечели изборите, хахах.
26
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-накрая мутрата на този и на нощниците ще изчезнат от екраните. Малко остана
25
1
 
14
 
! Отговори
След ГЕРБ и потоп ! преди 3 години
Само те да са крадците...има ремонти и с европейски пари, но там пак ще се приберат финикийски знаци.Просто огледайте се, поразпитайте...навсякъде се краде по ИЗПИТАНИ схеми.Нарая се получава за всекиго по нещо, по веригата на крадене.Не си хабете нервите !Яжте пийте и се веселете !Днес сме тук, утре ни няма.Така е в милата ни Родина...
24
2
 
14
 
! Отговори
Икономист преди 3 години
Бойко Борисов и Ангелов ще са публика, но не на стадионите. Възможно е да бъдат активно работещи в Централния Софийски Затвор. Това искаха протестиращите.
23
4
 
36
 
! Отговори
Идиоти преди 3 години
Хиляди загубиха близките си.Вместо да въведат безплатни тестове и изплащане на 100% на болничните на заболелите и тези в карантина ,те тръгнали стадиони да ремонтират.Сега хората с ниски заплати масово не се съобщават като контактни и сеят зараза,отделно ,че се крият болните деца.
22
4
 
8
 
! Отговори
Алтав гербер преди 3 години
Бойко на кой ни оставяш???
21
2
 
20
 
! Отговори
Оставка преди 3 години
Уволнето го този - крайно време е! след това го пратете в Затвора до живот, за Престъпления срещу Човечеството!!
20
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
48 милиона место да запълнят дупките по улиците на селата или да, сменят ВИК инсталациите те правят стадиони за милиони то там само бабички и ромеи кой ще играе на тоя стадион крадат яко парици
19
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво стана с чyмата, с бича на 20 век СПИН? Дори навремето забраниха бръсненето във фризьорските салони заради този СПИН. Къде изчезна спина?
18
6
 
9
 
! Отговори
И досега Полицията преди 3 години
не си вършеше работата, скоро като разлабят там квото си, ще настане малък Ад !
17
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как пък точно за изборите имаше бум на заразени и сега изведнъж намаляха.Ей лъжльовци,още малко ще ви изтърпим и айде чао.
16
3
 
4
 
! Отговори
Черно ТОТО преди 3 години
И без вас действаме.100% адреналин !
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А да ти разхлабят халката в Централния софийски не искаш ли?
14
2
 
35
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ИСКАТ ДА СКАПЯТ ДЪРЖАВАТА ДОКАТО ДОЙДАТ НОВИТЕ !!ВСИЧКО Е ПО НАРЕЖДАНЕ НА БОРИСОВ!
13
3
 
20
 
! Отговори
До 123 преди 3 години
Да плашиш Ботокса с бай Ставри е все едно да плашиш гълъб с кифла.