Над 10 нерегламентирани сметища са почистени в Пернишко

Събрани са десетки тонове битови и едрогабаритни отпадъци
12 апр 2021 11:39, Анисия Иванова
6
Над 10 нерегламентирани сметища са почистени в Пернишко
Снимка: БГНЕС

Над десет нерегламентирани сметища са почистени в община Перник, съобщи общинският пресцентър.

С техниката на общинско предприятие "ФЛОР" са били събрани няколко десетки тона битови и едрогабаритни отпадъци от две места в село Студена. През миналата седмица такива сметища са били почистени и в селата Расник и Мещица.

След сигнали на жители на село Дивотино е бил заравнен и пътят до гробищния парк на селото.

Сметопочистващата фирма също е извозила тонове отпадъци от нерегламентирани сметища в пернишките квартали "Хумни дол", "Църква", "Кристал", "Изток", "Мошино", "Тева", "Бела вода", пътя между гр. Батановци и село Черна гора, както и ул. "Брезник".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е сега Рита Ора къде ще си снима клиповете?
3
0
 
5
 
! Отговори
Bungar преди 3 години
Докато не се облагороди веднага едно сметище след почистването и да се залеси с дървета,то очаквайте съвсем скоро пак да стане сметище.Залесяването е работа за един ден,но след това се съобразяват,че е залесено и облагородено и спират да изхвърлят отпадъци.Трябват и солени глоби и да хващат тези които замърсяват.,
2
0
 
2
 
! Отговори
Все още българин преди 3 години
Няма никакво значение, за 30 г България стана регламентирано сметище за всякакви отпадъци, ядрени, химически, биологични , растителни, индустриални, битови.... А вече и генетични... Няма по *** и безперспективна страна от България ...
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А на тир паркинг комко между младост и горубляне сметището, създадено и експлоатирано от мк транс, без нужните разрешителни? Кога? Че и бензиностанция има , без съответните разрешителни. И незаконна автоморга морга има. Абе кипи безсмислен труд.