Паяк вдигна паркирана кола, в която има дете

Тя била паркирана в нарушение поне 30 минути
16 апр 2021 08:00, Ния Христова
80
Паяк вдигна паркирана кола, в която има дете
Снимка: БГНЕС
Паяк вдигна автомобил в Плевен, в който има дете. Сцената става до паркинг на голяма търговска верига. 
 
Очевидци твърдят, че видяли как изплашената майка тича след паяка, за да обясни, че в колата има дете. 
 
Репатриращите казват, че стъклата на колата са силно затъмнени и не са видели, че на задната седалка има 10-годишно дете. 
 
"Дори имаме практика да почукваме върху вратата или стъклото. Не открихме присъствие на хора", каза Радослав Тачев пред bTV, участвал в операцията по вдигането на колата. 
 
Той твърди, че автомобилът е бил паркиран в нарушение поне 30 минути. 
 
"Родителите не са потърсили общината, това видео ще изиграе възпитателна роля за хората", смята Венцислав Кътинов от "Обществен ред и сигурност" в Плевен. 
 
Той добави още, че семейството не е било глобено за нарушението от човешка гледна точка. 
 
Кметът на Плевен Георг Спартански сподели, че му е трудно да прецени чия е вината, тъй като и родителите не е трябвало да оставят малолетното си дете само в автомобила. 
 
Не е извършена проверка на случая, тъй като няма официално подадена жалба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако предните и челното са затъмнени си е за глоба също, а това да се остави детето по-скоро прилича на номер, ако е така направо затвор.
41
8
 
8
 
! Отговори
Да преди 3 години
ги съдят за отвличане на дете и кражба на автомобил.
40
4
 
7
 
! Отговори
До Санкции преди 3 години
Ти видя ли от близо колата на тази жена, та знаеш че стъклата били затъмнени после? И моят автомобил е със ФАБРИЧНО затъмнени стъкла, но вътре можеш да видиш само ако много се доближиш! И поне аз, дето от години често съм в Мюнхен, не знам на някой да са му вдигнали, както се изразяваш колата, за това че е със затъмнени стъкла. Може би защото не съм мел улиците.
39
3
 
9
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Няма подадена жалба, защото майката безотговорно е оставило детето само в колата, и за капак е паркирала непозволено. Щеше да е доста нагло, ако после иска обяснения за вдигането, макар че много хора са станали доста нагли...
38
7
 
3
 
! Отговори
елито преди 3 години
Нарушили са няколко законя, а после се оплакват.От какво? Малко им е че са им опростили глобата.Ама трябваше по всичките закони да я глобят та тогава да види.
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха, паркира ДО паркинг, ами другия път ще знае .
36
6
 
9
 
! Отговори
Санкции преди 3 години
Живях 7 години в Хамбург. Няма фабрични стъкла толкова затъмнени, че да не може да видим вътре има ли човек. Тези са затъмнени отпосле, а в Германия ще ти приберат колата. Редовно спираха гастарбайтери да проверяват за чипове, стъкла, тарикатлъци и им вдигаха колите. Ако тук има такъв контрол, половината тарикати ще останат без возила.
35
2
 
7
 
! Отговори
някой преди 3 години
Не мисля, че е голям проблем 10-годишно да остане за минута-две в колата, ама половин час... И то на забранено, където шансът да дойде паяк е голям.
34
4
 
7
 
! Отговори
До Санкции преди 3 години
Нали не се опитваш да ми кажеш, че в Германия като си купиш автомобил със заводски затъмнени стъкла, ги подменяш защото ще те глобят? Ти кога и къде си бил в Германия? Я пак?
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че още не са настъпили 40 градусовите горещини в Плевен. За половин час можеше и да убие детето между ламарините.
32
5
 
13
 
! Отговори
Санкции преди 3 години
Тук ще се оплакват сега, ще стане сензация, какви безсъвестни хора от общината са вдигнали колата и за горкото дете. В Германия ще отнесе глоба за затъмнените стъкла, а детето ще бъде отнето от социалните, да се научи, че така дете не се гледа. Затова там ще има държава, а тук разграден двор. Всеки прави каквото си иска - затъмнява, чипове, паркира, където му падне.
31
5
 
9
 
! Отговори
.. преди 3 години
Гледайки т.нар. майка да тича след паяка - безценно!Таз не е ясно дали заради дИтето или вдигнатия коптор е търчала...
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето това е герберската наглост.
29
0
 
11
 
! Отговори
... преди 3 години
Ех, вие все едно като сте били деца не са ви оставяли за малко в колата. Като почнете да издребнявате така... Те на по 12 раждат, вие че останало на 10г. за малко в колата...
28
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не я били глобили от човешка гледна точка. Точно от тази гледна точка трябва да отнесе глоба за неправилно паркиране и за оставяне на дете под 12 години без надзор.
27
5
 
15
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
само у нас няма да бъде потърсена отговорност на безотговорната майка оставила детето за 30 мин само във колата
26
4
 
10
 
! Отговори
някой преди 3 години
Задните стъкла може да са затъмнени до определена пропускливост, фабрично ги правят така. Майката е за е.ане.
25
3
 
6
 
! Отговори
До 20 преди 3 години
Ти явно си замръзнал във времето. Явно нямаш собствен нов автомобил или приятел с такъв. Направи си труда да проучиш от колко време и кои марки произвеждат автомобили с фабрично затъмнени задни стъкла, и после пиши глупости, че били забранени!
24
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато бях на 10 години вече обикалях из София сам от 2-3 години. Много изкривени са представите ви за децата и надзора върху тях.
23
2
 
9
 
! Отговори
Zeitgeist преди 3 години
До кат листовкиВ зрънчо ли си намери книжката? Заминавай в най-близкия КАТ да си я върнеш доброволно! Шофьора трябва да е в колата, а не 10 годишно дете! Боже прибери си вересиите.