Дъждовно и хладно и във вторник, повече слънце - в сряда

Максималните температури в четвъртък ще са 17 - 22 градуса
19 апр 2021 13:03, Елка Василева
13
Дъждовно и хладно и във вторник, повече слънце - в сряда
Снимка: архив, БГНЕС

През нощта ще е облачно и валежите ще продължат, по-значителни ще са в централните райони на Северна България. Утре с временни прекъсвания на много места ще продължи да превалява дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад.

Ще остане хладно с минимални температури между 3 и 8 градуса, максимални - между 10 и 15 градуса, сочи прогнозата на НИМХ.

Над Черноморието ще е облачно, на много места с превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури на въздуха ще са 10-13 градуса. Температурата на морската вода ще е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е облачно с валежи от сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 2 градуса, на 2000 метра - около минус 2 градуса.

В сряда и четвъртък ще има повече слънце. По-значителни увеличения на облачността ще има в следобедните часове, през първия ден на отделни места, главно в Източна България и планините ще превали краткотраен дъжд. Вятърът ще отслабне и ще стане югозападен. Ще се затопли и максималните температури в четвъртък ще са между 17 и 22 градуса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: прогноза за времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще е облачно в Сряда... Баце се претепа случайно преди да го викнат в сряда да каже колко е добър.