За превишена скорост: Глоби по 1200-1300 лв. за месец

Пътната полиция започва операция в страната срещу нарушителите
Обновена: 20 апр 2021 19:00 | 20 апр 2021 19:00, Веселина Йорданова
25

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Виж други галерии »
Близо 400 хил. пътни нарушения са регистрирани от началото на годината. За последния месец има 4 по-сериозни случая, които са санкционирани с глоби от 1200 и 1300 лева, съобщи БНР.

От днес Пътната полиция започва операция в цялата страна за шофиране с превишена скорост.

"Особено важно е да отбележим, че утре, сряда, 21-ви, е ден, в който 24 часа, без прекъсване, всички технически средства на "Пътна полиция" ще установяват нарушения за превишена скорост и контролът в тази насока ще бъде строг не само на територията на България, а на територията на целия Европейски съюз", обясни Николай Крушарски от "Пътна полиция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: акцияПътна полиция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 13Жена ми много ще се изненада колко бързо е карала.
14
3
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Само камери за средна скорост са истината, за да се шофира с ограничението в целия участък, а не само при камерата касичка!
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега новото е, че отиваш да си сменяш изтеклата лична карта и хоп връчват ти снимките от камерите на КАТ
12
1
 
13
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
За Трявна си много прав.В този прекрасен град полицаите живият в миналия век.Все още имат план за направени актове и фишове.Да ги съжали човек.Явно нивото там е много ниско
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Западна Европа ти пращат снимка-честитка на адреса на регистрация и ако не си платиш в определен срок, текат лихви. Пък ти ако искаш си прави пас.
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сетих се и аз първа глоба САНДАНСКИ 5 лева 43 км в час на входа на града. НАРОЧНО ЛИ ГО ПРАВЯТ???
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 7Toва ми е най- странно. В работно време по улиците е пълно с автомобили ама пълно. Разбирам да са баничарки и разни служебни, но не са. Как става този номер не знам
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе, да ви кажа четно, мен ме глобиха с 20 КИНТА за превишена скорост. Шофирах с 52 км.МухахахахахахахахахахаНаруших закона, виноват бях. Ако сакате вервайте, ако не вервайте, идете в Трявна си пробвате късметя. Мухахахаахахаха
7
4
 
12
 
! Отговори
КАТ мен преди 2 години
ПАРА ТРЯБВА ПАРА ТИЯ НОВИ ИЗБОРИ КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА ДА НЕ НИЕ ЛЕСНО ДА ВИ ПРАВИМ ХАЙКИ. И МИЗАТА ПО ВИСОКА И ДОХОДИТЕ от бат бойко кво че ги правите. ЖИВОТ МЕЧТА.
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милиционерите едно време имаха радари с които засичаха скороста. Но уви неможеха да изловят нарушите ли. А и как да има нарушители с висока скорост като жигулетата и москалите едвам вдигаха 80 км и с двата крака да натискате газта. Ограниченията в населените места беша 40 км и всички ги спзваха. Милиционерите по цял ден дремеха и се чудеха как да изкарат 5 лв. нямаше и трафик. Автомобила беше лукс. Всички работеха и автомобил можеше да се види след 17 часа.Които имаха разбира се.
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що бе, къв ти е проблема?Да не би човешкият живот да струва 1,000 лева?Пък и не катаджиите ще събират парите по пътищата!Ти виждал ли си как изглеждат човешките тела след катастрофа, а как и и при какви болки умират хората при катастрофа?Не го пожелавам никому.Нямаш си представа на какво съм бил свидетел в "Бърза помощ", дори не желая да си спомням...
4
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По времето на бай Тошо милиционерите се чудеха как да изкарат 5 лв. Като спреха някой му търсеха аптечка триъгълник резервна гума крик пожарогасител. Разбира се не всички имаха тези неща и милиционерите гушкаха 5 лв. А 5 лв сега се равняват на повече от 50 лв. Хляба по онова време беше от 15 до 32 ст. Лошото беше че за цял ден можеха да изкарат не повече от 15 лв нямаше трафик хората се движеха с градският транспорт.Автомобилите бяха Лукс. А сега богат урожай по 1500 лв на снимка.
3
3
 
35
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 2 години
Нема файда от тия глупости... няма да се уморя да повтарям че КАТ трябва да се разруши да се изгради отново... това е най нереформираната държавна структура ...
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли и каква е ползата от файдата при такива операции и акции. Това трябва да е ежедневие и най-важното глобите да се събират иначе е само отчитане на дейност.
1
5
 
34
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Дано Слави чалгарина закрие най накрая таз комунистическа рушветчийница КАТаджийницата!Тя освен да дере пари за щяло и нещяло друг смисъл изобщо няма!Вчера ги гледам двама лентяя сложили камерата на знак 30,опъват м***ри в пърдулката докато край тях турски и румънски тирове дънят със 100 през населено място и ще те прегазят без да им мигне окото!