Жена с рекорд по глоби в КАТ: 10 хил. лв. за 63 нарушения

Преобладаващата част от тях са за превишена скорост
21 апр 2021 13:00,
34
Жена с рекорд по глоби в КАТ: 10 хил. лв. за 63 нарушения
Снимка: БГНЕС

Рекордьорите по глоби за превишена скорост се оказаха в Пловдив. Най-любопитното е, че най-големите нарушители всъщност са две жени.  

Едната би всякакви рекорди, поставяни досега у нас. Жената трябва да плати глоби за над 10 хиляди лева. На колко нарушения, фишове и актове се равнява рекордната сума от глоби?

Жената поставила рекорда по неплатени глоби е била спряна при рутинна проверка в града.

"Тя е направила 63 нарушения. Преобладаващата част от тях са за превишена скорост. Всички те не са връчени", казват пред Нова тв от Пътна полиция.

Дамата се е укривала от полицията, за да не получи своите глоби.

"Те ще й бъдат връчени и дамата ще бъде лишена от свидетелството си за управление на МПС. Тя дължи над 10 600лв. за констатираните нарушения", допълват властите.

Друга жена рекордьор също е била установена в Пловдив.

"Тя е превишила скоростта с 50 км/ч. над допустимото в рамките на града. Нейното свидетелство също ще бъде отнето, а нарушенията са на обща стойност 4 хиляди лева", казват от Пътна полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
10
 
! Отговори
Аман! преди 3 години
Вчера един кара 2 км пред мен в едно село, с 30 км/ч, а изпреварването - забранено. Катаджиите скрити в храстите. Дебнат на кого няма да му издържат нервите. Селяния!
4
12
 
19
 
! Отговори
Оффффф! преди 3 години
Сигурно е минавала 50 пъти през един и същи участък с безумни ограничения и всеки път е инкасирала по един фиш от КАТ. И понеже гадините не си правят труда да те уведомят, за да се поправиш, ти трупаш и трупаш глоби без да разбереш. И в един красив момент, "Ела, че ми трябваш!"Системата е кофти.Сигурен съм, че 99% от нарушенията, особено за скорост, не застрашават никого. Само КАТ печели на наш гръб.
3
4
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Класически продукт на демокрацията, искахте да имат права, не ревете като сгази вас или ваш роднина ;)
2
2
 
18
 
! Отговори
КАТеричоците преди 3 години
Да въведат административно наказание 10 палки на голо, пред камерата.
1
1
 
12
 
! Отговори
тъй де преди 3 години
"Тя е превишила скоростта с 50 км/ч. над допустимото в рамките на града.''----При знак за ограничение от 30км/ч................ да те засекат с 80 наистина е фрапиращо!Иначе не оправдавам нарушителката.