Жена с рекорд по глоби в КАТ: 10 хил. лв. за 63 нарушения

Преобладаващата част от тях са за превишена скорост
21 апр 2021 13:00,
34
Жена с рекорд по глоби в КАТ: 10 хил. лв. за 63 нарушения
Снимка: БГНЕС

Рекордьорите по глоби за превишена скорост се оказаха в Пловдив. Най-любопитното е, че най-големите нарушители всъщност са две жени.  

Едната би всякакви рекорди, поставяни досега у нас. Жената трябва да плати глоби за над 10 хиляди лева. На колко нарушения, фишове и актове се равнява рекордната сума от глоби?

Жената поставила рекорда по неплатени глоби е била спряна при рутинна проверка в града.

"Тя е направила 63 нарушения. Преобладаващата част от тях са за превишена скорост. Всички те не са връчени", казват пред Нова тв от Пътна полиция.

Дамата се е укривала от полицията, за да не получи своите глоби.

"Те ще й бъдат връчени и дамата ще бъде лишена от свидетелството си за управление на МПС. Тя дължи над 10 600лв. за констатираните нарушения", допълват властите.

Друга жена рекордьор също е била установена в Пловдив.

"Тя е превишила скоростта с 50 км/ч. над допустимото в рамките на града. Нейното свидетелство също ще бъде отнето, а нарушенията са на обща стойност 4 хиляди лева", казват от Пътна полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пловдив бе майна. Европейска столица на шофирането. АхахахахахахахаЕлате ни на гости.
24
1
 
2
 
! Отговори
пловдивчанин 2 преди 2 години
За който се чуди - по 6-7 месеца не ги връчват, даже напоследък не знам дали изобщо се напъват, то при рутинна проверка ще излезе. Еми ето - излязло е. По-заблудените шофьори вместо да си вземат поука от първото прегрешение, да им съберем 10-20 за няколко месеца и да работят за КАТ една година после.
23
1
 
5
 
! Отговори
пловдивчанин преди 2 години
Чета коментари и се дивя?? Каква била жената - ами нормална, неособено ориентирана. От години стоят на една и съща хранилка на спускане от надлез без зебри и с 4 ленти, с ограничение 50. Там СПОКОЙНО се кара с 80-100, по-широк и прав е от цариградско в София. Съответно ако минава за работа от там, и не знае, като нищо за 1 месец ще направи 15-20 глоби от типа 70км/ч в зона 50. КАТ това знаят - скришно в храстите на 3 лентов път и да глобят хипер опасния шофьор със 70
22
5
 
3
 
! Отговори
До ДДТ преди 2 години
Стига бе,сериозно ли свалят номера,без да знаеш,че имаш глоба?!Коя е тази незнайна "изостанала" западна държава,дето си виновен,до доказване на противното.А кога ще обжалваш,ако не е тайна?Като си платиш,може би?Айде стига сте писали глупости,че аман от разбирачи.И още нещо-това,че някъде по света,особено в "изостаналия" запад нещо някой прави,въобще не означава,че е нормално или правилно!И също така,не означава,че трябва да бъде за пример!
21
1
 
10
 
! Отговори
Златен талон преди 2 години
Всеки ден карам лична и служебна кола в София и извън. Като всеки шофьор на извънградско съм малко над ограничението, има софийски булеварди където всички карат с 80-90км/ч, случва се да премина на жълто-червено. Нямам нито една снимка до сега и си пазя златния талон. Има много хранилки, факт.Прощавайте, ама тая трябва да се 0cира от лошо шофиране, за да има толкова много ДОКУМЕНТИРАНИ нарушения, на такива според мен трябва да им се отнемат книжките, те са опасни за себе си и за околните.
20
1
 
13
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Някоя кратуна с фуражка може ли да обясни как така някой има 63 нарушения и нито едно връчено?!Значи нещо с връчванията не е наред,за пореден път ви се показва(пример-изгонването ви от границите на страната),*** тикви.Тя се укривала?!Ами нали сте полицаи към МВР-защо не я открихте?!Ама кой да дреме и да люпи семки в храстите на хранилката!И най-вероятно най малко половината от тези "нарушения" са на безумни знаци за Трабанти.От вас полза никаква!Цял живот ви хрантутим и пенсиите ви плащаме!
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вземете и книжката бе!
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Друсана ли е била, със сигурност това са само малка част от нарушенията на въпросния индивид.
17
5
 
3
 
! Отговори
Боб преди 2 години
Чеки да си извадя калкулатора, значи получавам минимална заплата 650лв, бързам да ида на работа, полицията не си прави труда да ме информира и получавам визитка за 10к за висока скорост, щото камерата е на път за работа? Значи следващите 18 месеца заплатата е за КАТ? Щото ходя на работа? Това ли народ решаваме, че трябва да е отношението? А иначе буклуци внасяме...8-9 джужета гледаме....превземаме бизнеси и тн за това си затваряме очите? Да линчуват жените, а на Доган един мурафет да направим..?
16
1
 
6
 
! Отговори
Ало съдът... преди 2 години
Нищо няма да и направят. Ще си кара колата, докато пребие някой....или тя самата се нацепи.Дяволът не допуска някой да е отгоре му.Жалко само,ако има невинна жертва.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев е виновен или?
14
1
 
26
 
! Отговори
Лапачка преди 2 години
Не е въпроса в жената Питам аз къде са били органите при 5-тият АКТ ами са чакали до 63-тия.....Всичко ще падне под давност.Това е най- безумната структура и трябва да се изтрие и изгради отново.Въпреки милионите събрани левове, смъртността се е увеличила драстично....ЛАПАЧКА навсякъде
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жената е карала с превишена скорост защото е бързала за бик. А катажиите като не разбират женските терзания да не и пишат глоби. Те незнаят че жените когато ги сърби много бързат да се начешат. Влезте на жената в положението бе.
12
5
 
4
 
! Отговори
обикновен преди 2 години
Жната не е виновна, оставете я намира!КАТ са виновни, че не са х взели книжката и НАП, че не са я завели на съд да си съберат глобите! Да оставят жената да си кара спокойно!
11
1
 
8
 
! Отговори
Кифлата преди 2 години
Тая чалгарка освен да я еееш какво друго да я правиш?То е ясно че никога няма да ги плати 10 000 лева и че е кифла на някое дyne!
10
1
 
10
 
! Отговори
За четвърти преди 2 години
Така де те и ония дето карат дрогирани и пияни, сигурно и те страдат от безумни ограничения според тебе.Точно такива като тази избиват хората по пътищата.Защото се чувстват безнаказани.Ама нали конституционния съд рече че било ограничаване на правата да ти вземат книжката.Пък в нормалните държави истинската и колата ще ти вземат.това дори за неплатени глоби за паркиране.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма никаква икономическа полза ,да направиш нарушение и веднага да го информират за него, по добре е като направи нарушение някой да не знае ,че е нарушил правилата и да няма възможност да се учи да кара правилно а да трупа нови нарушения.Икономика на търсене и предлагане. Търсенето се увеличава при не информираност.Естествено това се прави само за неопасните нарушения.
8
1
 
3
 
! Отговори
Уффффф преди 2 години
До Оффффф!Наред ли си с кратуната???
7
0
 
7
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
До КАТеричоцитеЧел съм, ч енавремето когато накзавали жените с удари на голо, се събирала голяма тълпа . Затова за запазване на морала, решили на жените да им обуват ***, за да не са им голи задниците, когато ги налагат.Ако този сайт цензурира думата за-д-ник, да знаете, че не съм написал пу--а :)
6
7
 
9
 
! Отговори
до офффф преди 2 години
Казваш "да се поправиш", но как да се поправиш, като има безумни ограничения, останали от времето, когато всички караха Лади и Москвичи. Отделно целта на КАТ не е "да се поправиш" защото ако е така, те спират съвсем културно и ти напомнят или те предупреждават. Нашите обаче /залегнали зад поредното безумно ограничение, често прикрито зад някой храст или дърво/, изобщо не те бавят - ами така де - план гонят !