Във Вършец пускат електрически велосипеди за туристи

От 1 май срещу 2 лв. гостите могат да разгледат града и околностите
28 апр 2021 19:30, Анисия Иванова
14
Във Вършец пускат електрически велосипеди за туристи
Снимка: БГНЕС

От 1 май община Вършец и туристическият център в града пускат електрически велосипеди за туристи, съобщиха от местната администрация.

Срещу 2 лева на час гостите на курорта, които са над 18 години, ще могат да наемат електрически велосипед и да разгледат с него града и околностите му.

От 1 май във Вършец отново ще заработи и въженият парк, изграден преди две години като атракция за туристите по проект на местната община с европейско финансиране.

Гостите на Вършец ще могат да се насладят не само на лековита минерална вода и чист въздух, но и да покарат скейтборд на площадката за това, да спортуват на открито, да преминат по въжета между дърветата в парка, да разгледат изложби, да покарат електрически велосипед по алеите в парка и т.н, обявиха от общината във Вършец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно това е под патронажа на кривоглавия отличник на випуска, на помощното училище. Слухтящия физкултурник с чакрите, енергията и апартаментите.
6
1
 
3
 
! Отговори
мийте ги тея путки преди 2 години
До Анонимен 3
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 4Само келепира и да се наплюскаш без пари гледаш.така ви е възпитал бай ти тошо.Във Вършец има СПА хотели с минерална вода.Лошото е, че пътят е лош. От София през Петрохан или през миланово все си е минимум час и половина.
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кои са тези аматьори дето ще правят пачки от Вършец. Кой ходи там и изобщо хората знаят ли къде се намира. По времето на бай Тошо имаше санаториум с лековита минерална вода. Но го унищожиха. Цяла БГ хората ходеха и срещу минимална такса почиваха по 2 седмици и се лекуваха. Осигуряваха храна по три пъти на ден имаше рехабилитаторки които правеха масажи. Много народ се излекуваха. А сега ще карате ел. колелета и ще гледате балкана и гората. Нема да стане тая дето са я намислили.
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** *** - ***.RU17.CLUB
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че ходят ли туристи във Вършец?
1
1
 
10
 
! Отговори
к1 преди 2 години
Явно конвенционалните велосипеди замърсяват въздухът.