Дискотеките и нощните барове отвориха

Те ще трябва да работят при 50% от капацитета си
29 апр 2021 07:14, Ния Христова
20
Дискотеките и нощните барове отвориха
Снимка: БГНЕС
От 29 април посещенията в дискотеки, бар-клубове, пиано барове, бар-вариете и нощни барове отвориха врати и приеха първите посетители.
 
Те трябва да работят при не повече от 50% от капацитета им, съгласно заповедта на здравния министър в оставка проф. Костадин Ангелов, пише БГНЕС.
 
От 16 април вече бяха разрешени посещенията в игралните зали и казина при използване на не повече от 50% от капацитета им. От 16 април отпаднаха и ограниченията за работа на обектите, разположени в търговските центрове и моловете.
 
От 12 април е разрешено провеждането на културни и развлекателни мероприятия (фестивали, кина, театри, циркови представления, сценични прояви, концерти, музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство) при използване на не повече от 30% от капацитета на помещенията, спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 м, носене на защитни маски за лице и използване само на седящи места (за концерти, фестивали, театри, циркови представления и други сценични прояви).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
нормална преди 2 години
До АнонименЗНАЧИ УНИВЕРСИТЕТИ ЗАТВОРЕНИ,ДИСКОТЕКИ ОТВОРЕНИ. БОЖЕ,ЗАЩО НИ НАКАЗА!
10
0
 
1
 
! Отговори
Хорхе преди 2 години
До АнонименПрост народ се управлява по-лесно. ;)
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А университетие са затворени. Защото посещаващите дискотеки и нощни клубове са по-интелигентни и отговорни от студентите и могат да спазват правилата .....
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо бързата пак бе. На крачка сме от лятото и ваксините . Ще почне пак някоя вълна ще прецакате сезона. Май месец може да се кара с мерки к посме цяло лято да сме си фрии.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как така,хем противоепидемичните мерки се удължават,хем баровете отварят???
6
0
 
10
 
! Отговори
Българин преди 2 години
На входа на дискотека в Перник охраната пита: имате ли някакво оръжие? Бокс, нож, пистолет? Клиента отговаря: нямам. Тогава влизате на ваша отговорност.
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до сега дискотеките работиха на пълен капацитет(нелегално), че сега ли като е легално ще ги задължите на 50 процента, смешна история
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отивамее.на.купооон!На купон отиванеее!Еххх .. сещам се.за.любимата ми книга от 1986-а"Аз отивам.на дискотека".Беше описано какво дрехо се носят, каква музика се слуша, кое е приемливо и кое не, кои танци се изшълняват, лист със симпатични и и приятни коктейли ... И е било така! Но днес никой не чете книги като тази Всичко е изтървано и е отврат!
3
3
 
20
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Чалга нация-фолк демокрация!
2
12
 
28
 
! Отговори
х преди 2 години
Избирателите на Има Такива Лъжци ще могат да тръснат един кючек.
1
1
 
39
 
! Отговори
Ехото преди 2 години
Ехоо щаба! Да напомня, че има едни зелени коридори в магазините, от ноември още. Тях кога? Защото на фона на горната новина е малко нелепо да останат..