Шофьори пробваха с великденски подкупи, закопчаха ги

Масови нарушения по пътищата в празничните дни
7
Шофьори пробваха с великденски подкупи, закопчаха ги
Снимка: БГНЕС

Полицейските проверки по пътищата в цялата страна установиха много нарушения по празниците. Само в Пловдив и региона са хванати над 1 100 нарушители за последните два дни, съобщава БНТ.

17 шофьори са хванати зад волана след употреба на алкохол и наркотици. При петима - дрегерът е отчел 1,2 промила, а трима са отказали да бъдат тествани.

По време на проверките камерите на полицията са заснели 527 случая на превишена скорост.

Двама нарушители, в опит да избегнат наказания, са предложили подкуп на дежурните униформени служители.

Камери, патрулки и пътни полицаи ще контролират всички пътища в страната до края на празничните дни, предупреждават от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: КАТпроверки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
19
 
! Отговори
Handel преди 2 години
До Димитър"Виждате ли защо България няма оправия..."Проблемът започва от другаде - в България пътните знаци се пльосват за да се имитира дейност и хората знаят че повечето от знаците са безсмислени и не ги спазват. А полицията има сметка от това, тъй като получава печатница за пари и още по-усилено гледа къде да сложи допълнителни ненужни знаци.
4
2
 
14
 
! Отговори
Димитър преди 2 години
Виждате ли защо България няма оправия. Обикновените граждани предлагат подкупи. Утре тези обикновени граждани когато ги изберете за политици ще приемат подкупи. Разбрахте ли защо? Качеството на хората е лошо. Полицията също е дошла от обикновенния Българин който е свикнал да приема и предлага подкупи.
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя дето пла4е за живковата десетарка май си мисли ,4е само той е останал от онова време....Да сметнем- една проста ракия -3,70 4,00 лв, кило сирене -4 лв за 2 та останали си купете 10 бири светло най-долно ка4ество...Сега за лошата днешна стотарка - ракия 10-12 лева, сирене 10лева , бира ка4ествена 10 бири -20 лева.-общо 42 лева и ви остават 58 да ги дадете на мутрата Борисов!
2
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази Комунистическа структура КАТ откакто се помня никаква работа не върши. И при бай Тошо имаше жестоки катастрофи и корупция. Спирахаме по бой Тошово време и докато не изкарат 10 лв не ме пускаха. Заяждаха се за най дребното. А 10 лв живкови пари сега се равняват на 100 лв. С 10 лв можеше цяла седмица да си купуваш храна да се возиш в градският и да пиеш бира. За разлика от сега със 100 лв. неможеш да изкараш 2 дни. От трън та на глог се наденахме че е по висок.
1
0
 
13
 
! Отговори
Само двама преди 2 години
са били хванати да предлагат подкуп. От 1100 нарушителя. Невероятно, но не факт.