Ангелов и Балтов пътуват спешно към Разлог заради Каролев

Това става по разпореждане на премиера в оставка Борисов
Обновена: 10 май 2021 10:34 | 10 май 2021 10:34, Красимир Ангелов
106
Ангелов и Балтов пътуват спешно към Разлог заради Каролев
Снимка: БГНЕС

Медицински екип от столичната болница "Пирогов" пътува към Разлог.

Още по темата
По разпореждане на министър-председателя в оставка Бойко Борисов, директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов и здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов, пътуват към лечебното заведение, където е настанен икономистът Владимир Каролев, за да се преценят какво е състоянието му. Това потвърдиха от лечебното заведение за Bulgaria ON AIR.

Реанимационният екип пътува със специално оборудвана линейка, която евентуално да превози пострадалия за лечение в София. Засега Каролев е в сравнително стабилно състояние и кръвното му е овладяно, но е с тежка черепно-мозъчна травма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата олекна с още едни 10%. Продължавай в същия дух, Другарю Тиква....
31
3
 
20
 
! Отговори
безрработен потен преди 2 години
за крадците специални грижиа този който плаща - народът на стълбитезатова ще ви изчегъркаме на изборите
30
1
 
2
 
! Отговори
поправка преди 2 години
До Анонимен Жена на 69.Лекарката е по млада.Двете- здрави жени.
29
2
 
20
 
! Отговори
до 27 преди 2 години
за жалост е така.. обществото все повече ще се разделя на бедни и богати. Това е демокрацията. Вижте как е в Америка - към която сме се насочили. Там ако си социално слаб и нямаш здравна осигуровка на никой не му пука за теб. Ще те оставят да си умреш като куче. Ако в следващите 100тина години не стане глобален социализъм, тогава ни чака робство, както е било хиляди години. Богатите са супер богати, бедните бачкат до припадък и така до колкото изкарат.
28
3
 
26
 
! Отговори
Нормален човек. преди 2 години
След тази статия разбирам, че всички сме равни граждани с права. Няма такава държава. Диктатурата достига пиковата си точка. Дано се оправи човека, просто посланието което изпращат тези високопоставени хора е цинично!
27
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гледам колко помия се изсипа си мисля ,че е паднал от много ниско. По- спокойнои и доволни ли ще сте ако беше умрял на място?
26
4
 
17
 
! Отговори
Да пратят преди 2 години
И патриарха, пловдивския мутрополит, Годжи, Шиле и Дариткова. Те ще го оправят бърже.
25
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам как лекуват обикновенните хора,но в последните 4дни от нашия блок си починаха от ковид жена на 79и общопрактикуваща лекарка от 8поликлиника.Двете се лекуваха в ВМА.
24
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е хубаво,обаче ко беше паднала баба ГАна на село с множествени травми никой нямаше да и обърне внимание.
23
20
 
5
 
! Отговори
До 17 преди 2 години
Каролев е по-важен със знанията си от бай Иван кофражиста, както и с парите си. По принцип всеки трябва да получава качествена медицинска помощ. Но естествено и лекарите обръщат повече внимание на този който ще им се отплати по-добре или на този, който ще им донесе някакви други дивиденти. Така в този материален свят.. и аз имам проблеми със ставата и знам, че отида ли на доктор там всеки ще очаква да изкара някой лев от моят проблем, а колкото ще ми помогне - колкото толкова.
22
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баща ми му отказах прием във Пирогов, когато поисках да разговарям с началник на отделението ме изгониха като куче. Това е положението. За едрите бизнесмени и политици се грижат като за писани яйца. Обикновеният човек да мре.
21
4
 
13
 
! Отговори
BGN преди 2 години
Комунизъм !
20
5
 
27
 
! Отговори
Севда Тв преди 2 години
Тиквата пак направи поредната ПР акция. Банкянска Гнусотия.
19
8
 
11
 
! Отговори
Сивия преди 2 години
Днес Бг. Спрете да информирате хората за Каролев, така се трупат негативи защото простолюдието разбира, как хората не са равни и за определени бизнесмени има специални привилегии и грижи. Това отблъсква хората и може да доведе до отлив на гласове на 11 ти юли. Надявам се ме разбрахте добре.
18
3
 
18
 
! Отговори
Марионетки, г-не преди 2 години
Горките марионетки наречени проф. Нямат ли достойнство поне?
17
2
 
15
 
! Отговори
Жеко преди 2 години
Каквото и да е нека Каролев се оправи, не му мисля злото, но отделно от това искам да попитам: Де сте бе гербясали ***, да коментирате постъпката на вожда ви и неговите слуги...
16
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мале мале. Каква драма. Топ докторите хвърчат с джиповете и гавазите да спасяват човека. Пратете и Годжи и Шиле. Да е пълна картинката. Кантарджиев го вдигайте и него от масата да помага и той. Мутри вън!
15
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде, пак връзкари!
14
4
 
38
 
! Отговори
Ракитаков преди 2 години
И аз се чудя с какво Каролев е по-важен и по-полезен от бай Иван кофражиста, та лично министрите да му ходят на крака. Или тиквата се чувства гузен че нямаме медицински въртолет?
13
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"На Ангелов и Балтов от общата Здравна каца ли ще им платим,те от джоба си ли,От сметките на тоя Каролев ли или безплатна ще е спешната им помощ?"Еми те герберушки така са свикнали - да си правят ПР акции за сметка на народа.