МВР: Ползвайте 2 обходни маршрута към и от югозападната част на София

От 12 май започва ремонт на пътя Перник - София, през Владая
10 май 2021 13:15, Анисия Иванова
2
МВР: Ползвайте 2 обходни маршрута към и от югозападната част на София
Снимка: БГНЕС

Да се използват два обходни маршрута за пътуващите към и от югозападната част на София от 12 май, препоръчва ОД на МВР - Перник. Това са за посока Перник-София през с.Мърчаево; посока София - Перник, през махала Горно Драгичево на с.Драгичево.

От 12 май по път т-1 София - Кулата от км 282+485 /бензиностанция "Лукойл"/ до км 286+865 /пътен възел "Даскалово" на автомагистрала "Струма"/, вход/ изход за София, през проход Владая, започва изпълнение на проект за дълготрайни строително-монтажни работи.

Строителните дейности ще доведат до затрудняване на пътното движение и образуване на задръствания с колони от чакащи автомобили. Въведена е забрана за "ляв завой" на движещите се от София за с. Рударци на кръстовище "Драгичево", с организиран обходен маршрут.

На АМ "Струма" през летния сезон ще се осъществяват и други строително-ремонтни дейности с въведени временна организация на движението, допълнително затрудняващи пътното движение по магистралата.

Пътуващите към западната част на София могат да използват АМ "Струма". На живущите в Перник се препоръчва да преминават през с. Големо Бучино, препоръчва ОД на МВР. По предварителни разчети ремонтът на пътя Перник - София през Владая трябва да приключи на 14 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ремонт на ремонта на ремонта на ремонта ....
1
1
 
5
 
! Отговори
Сектант Гошев преди 2 години
Като минават през Перник е хубаво да сте въоръжени, вилнеят Наркомански секти!