Мъж загина, а дете е с опасност за живота след като кола се самозапали

Инцидентът е станал в Бургаско
13 май 2021 18:56, Нели Христова
27

Трагичен инцидент в Бургаско. Мъж почина от изгаряният си, а 6-годишно момиче е с опасност за живота, след като автомобил се е запалил в движение на пътя село Константиново – Средец, съобщават от Bulgaria ON AIR.

Зад волана на колата е бил бащата на детето. Вероятната причина за инцидента е техническа неизправност на газовата уредба на автомобила.

"Около 18:30 ч. вследствие на тази техническа неизправност автомобилът пламва в движение. Докато излязат от колата тежко обгарят 48-годишният шофьор на автомобила и дъщеря му. Те са транспортирани във ВМА Варна, тъй като в Бургас няма клиника по изгаряния, но за съжаление мъжът почива от раните си", каза говорителят на МВР Бургас Цветелина Рандева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гледам колата,това не ми изглежда да е просто от взрив на газова бутилка,ей така,първопричината едва ли е от бутилката,а и огъня не излежда да е като от газ.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 4.Ако се затопли,се ускорява движението на частиците,при затопляне телата или газовете се разширяват(различно,зависи от матерала) и се получава налягане и взрив,но предполагам,че бутилките са направени така,че това да не се случва.Но това не ми изглежда на повредена от избухнала газ кола.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано да спасят момиченцето,горкото дете!
4
2
 
3
 
! Отговори
До 4. преди 2 години
Газта гори като факла само на изхода, на края на тръбичката или маркучето. Тя не взривява бутилката!
3
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като видя стикер обозначаващ че автомобила се движи с газ настъпвам газта и бегам бате. Тези с подвижните бомби немат никой у тиквата. Газта е най лесно запалимата. По лесно се пали и от бензин. Газ съм палил и с огънче от цигара. Докато бензина иска искра.
2
2
 
11
 
! Отговори
Fonch преди 2 години
Кой знае в къв обор за монтирали газта
1
8
 
7
 
! Отговори
Жалко преди 2 години
но българската рвалност е това каране на газ!! Или фабрупна от завод кола на газ или никога!!!