Непуснат мигач е причинил катастрофата край Сандански?

5 жени, возели се в автобуса, са откарани в болница
Обновена: 13 май 2021 08:25 | 13 май 2021 08:14, Ния Христова
31
Непуснат мигач е причинил катастрофата край Сандански?
Снимка: БГНЕС
Непуснат мигач е причинил катастрофата край Сандански, станала вчера, в която пет жени от шивашки цех пострадаха.
 
Автобусът се е движел зад ТИР, който направил опит да паркира, но забравил да пусне светлинната сигнализация за завой, съобщи bTV.
Още по темата
 
Петте жени, откарани в болница, са с леки наранявания. Четири от тях са освободени за домашно лечение, а една е останала в болница. 
 
Ударът е станал на стария път между Сандански и Благоевград. 

31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колкото и смъртта на М. Цветков е причинена от успокоителен чай преди изпит.
13
1
 
2
 
! Отговори
глас от тъдява преди 1 месец
Ха ха ха, типично оправдание на нискочел 80%-ник: "Не чух, не видях, не знаех..." Този в камиона на ръчна ли е взел завоя към паркинга, че ДАП-ажията да не види стоповете му.
12
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Автобусът се е движел зад ТИР, който направил опит да паркира, но забравил да пусне светлинната сигнализация за завой, съобщи bTV.Ако написаното е вярно, Нийчето няма понятие от шофьорство, а то понятието де, е спазвай дистанция!Като знам какви булдозери карат в България ме е страх да карам повече от 120 км/ч, а иначе си джуркам (назаем отБаце) и с по 272км/ч - толкоз вдига тортонетката ми! Познайте къде карам и каква е тортонетката ми! Лек ден!
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не пуснат пътепоказател за ляв завой може да под лъже че тира просто спира и автобуса да реши да изпревари спрелия тир, т.е нарушение е. Но не е причина за катастрофата.Основната причина за птп е класическа дистанция, няма дистанция. Иначе разлика от това дали пред тира спира друг автомобил или тира спира да направи маневри няма.
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Автобусът се е движел зад ТИР, който направил опит да паркира, но забравил да пусне светлинната сигнализация за завой"Не е забравил, IQ-то не позволява комбинирането на две елементарни дейности наведнъж. Иначе ще се претовари процесора.
9
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Англия например има правило на двете секунди. Това е дистанцията спрямо предното МПС, която трябва да се спазва. Просто е и ефективно, защото при по-голяма скорост разстоянието се увеличава. Пробвах в България така да карам и куцо и сакато започна да ме изпреварва и то без видимост, та трябваше още повече да намалявам за да ги пускам.Българите са много просто племе. Затова мрът като мухи.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 1234Точно! Да се блъснеш в маневриращ тир е като да се блъснеш в спрял тир. Тира не върти гуми докато маневрира. Без значение кой ще изкарат виновен, шофьорът на буса е ***.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Масово не се спазват правилата за движение по пътищата. Едно, че не се знаят, второ - няма контрол...
6
4
 
9
 
! Отговори
Данчо КАТерицата преди 1 месец
Аз си мислех, че е нецъкнат фар за по икиндия.
5
1
 
20
 
! Отговори
1234 преди 1 месец
Такива ситуации са всеки ден в града и извън, със сигурност тоя тир е намалил за да спира, но буса не е! Отделно дистанцията от предния е от значение. Ако беше намалил не , за да спира а заради предно мпс, пак ли мигача е виновен? Шофьора на буса е блял някъде
4
2
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 1 месец
Защо в заглавието е написан въпросителен знак след твърдение?
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Единият направил опит да паркира, но забравил да пусне светлинната сигнализация, а другият не е спазил необходимата и достатъчна дистанция.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дивите селяни не дават мигачи защото пестят от тока за крушката.Болно и извратено но факт.
1
0
 
23
 
! Отговори
Badjoto преди 1 месец
Масово не се спазват правилата за движение: мигачи, дистанция, толерантност, съобразена скорост....но това е следствие от масовата неграмотност, наглост и надменност! Принципа "тоа па че ми кае" убива по пътищата. Лошото е че дъното все още не е достигнато.