Меле в Разлог: Бой, шамари, обърнати маси в заведение

Поводът за агресията им е шамар ударен на дете от ромската махала
14 май 2021 12:40, Петя Славова
202
Меле в Разлог: Бой, шамари, обърнати маси в заведение
Снимка: БГНЕС

Масов бой изправи на нокти посетители в заведение до административната сграда на община Разлог в четвъртък вечерта.

Над 20 роми нахълтаха в бар ДНА и започнаха да обръщат маси, налитайки на клиенти и персонал. Поводът за агресията им е шамар ударен на дете от ромската махала, съобщава "Струма".

Около 22 часа малко момче обикаляло фризера със сладолед, мислейки, че ще краде сладолед посетител станал и го изгонил. Момчето започнало да псува и клиентът му ударил шамар, разказаха свидетели.

Минути след това цяла тумба роми, водени от бащата и чичото на детето нахълтали в бара и се заформил масов бой.

Наскачали клиенти, жени и мъже, които не успявали да се справят с развилнелите се роми от известен в Разлог клан Симеонови.

Полицаи пристигнали на мястото и въдворили ред. Един от участниците е арестуван незабавно, а останалите се издирват.

Според запознати на мястото е бил като клиент на заведението и доскорошният депутат от Разлог Иван Димитров от "Демократична България". Димитров бе народен представител в 45-ото НС. Той влезе в Народно събрание на мястото на водача на листата на Демократична България в Пиринско - генерал Атанас Атанасов.

Пострадал е и син на местна адвокатка.

"Сигналът в РУ е подаден към 04.00 часа от паник бутон от фирмата охранител на обекта. Незабавно на място е изпратен полицейски автопатрул. При отиване в заведението полицаите са заварили група биещи се младежи.

Полицаите са извикали екип от Спешния център да окажат помощ на пострадалия 41-годишен мъж.

Служителите на реда са задържали на местопроизшествието трима от нападателите, на възраст между 24 и 26 години от Разлог, които са доведени в РУ. Останалите двама побойници се издирват.

По случая в РПУ е образувано полицейско дознание“, съобщиха от полицията в Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още по темата: РазлогбойРПУ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
8
 
! Отговори
ss преди 2 години
начина да се прекратят поразиите от зелените е да се образоват, което никой от нашите политици не го иска, щото е по лесно да се раздават едни пари и да си имат покорна рая, всички мой познати от индия с добро образование имат максимум 2 деца
42
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наистина - имаме нов премиер, ако е българин и отговорен държавник да поиска помощ от израел.Ако знае някой как да се оправя с подивели племена от о.рки - това е израелската армия.
41
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На клипа се чува един да вика:''Не съм случаен човек''Хахахахахахаах!Поредният безсмъртен не бил случаен кушум дали не го лови?!!!!!!Хахахахаха!Като другия израз:''Ти знаеш ли кой съм аз?!''Е на такъв веднага бих си изпробвал пистолета!!!!!!хахахахаха!
40
0
 
6
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 години
Каква добрина щеше да стори.Сега ,бой до насита е и 24 часов комендантски час.
39
1
 
22
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен30Зад граница си седят мирни и тихи и бачкат яко, няма шест-пет! Но знаят, че е за малко и ще си продължат мързелуването като се върнат..Никак и не се замислят да остават зад граница - къде ще намерят такъв рай като у нас?..Опасявам се накрая обаче да не стане така,че да ги напъдим от България със закон! - тези хора са издевателствали над българите още по турско, това не може да продължава така повече - или спазват закона, или да си търсят друга родина!Стигат ни и нашите не.год.ници
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво е че някой се е сетил да снима Само дето не знае че видео се снима хоризонтално
37
0
 
6
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Брача бугаре, вие мое да не искате да гласувате по изборете, и да слушате из Фесът некви кокошки дето ви разправят как не зависело нищо от вас, ама се замислете: ако не зависеше от вас, нищо по време на изборите, щеха ли да се купуват Маалите? не, разбира се. Значи от изборите, все пак, зависи нещо;))) Нужни са на политическата олигархия. Те са тяхна сила, но и тяхна слабост!
36
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съгражданите ни с индииски корени са поизнервени , щото няма кебапчета от герб !
35
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българинът ударил шамар на ромчето и ромите разбили заведението Затова е казано че- '' Ромите не могат да извършат престъпление без участието на българи ''
34
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ви ли е срам, бе, неуважаеми политици и други настанени на позицийки типове!? Изнасилват баби, бият лекари, опустошават и плячкосват частна собственост, развъждат гнусните си деца, които стават същите като тях, разнасят зарази и болести, крадат ток, крадат земя, на която строят какво искат, докато хиляди български семейства няма къде да живеят и не могат да си плащат сметките с въшливите пари, които получават за ежедневна работа, а вие нищо не правите!!!
33
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вместо да дават излишни милиарди за самолети - никой не ни напада по въздух, нападат ни вътре в собствената ни страна. По-добре да плати правителството на една дивизия от пехотата на израел.Ще дойдат и за 1 месец ще оправят проблема с о.рките.Те и без това са свикнали да се оправят с такива.Дано някой да го направи това, че иначе оправия няма.
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е наследството на герб !
31
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се арестуват родителите и родата на детето.В 22ч. само дете няма място в заведение.Точка.
30
1
 
18
 
! Отговори
Краси преди 2 години
Това е тъжната действителност!Бразилците се плодят като мишки и скора ще станат повече от българите!
29
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето, това е електората на ИТН...Който не вярва, ще го повярва.
28
1
 
7
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
На дитету му стана лошо, бате...;)))) Лошу му стана на дидету от шамара, бате....
27
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да има партия, която да не съжалява, че толерира тези диваци 30 години. Същите са и зад граница, подобрените икономически условия нито ги правят по-добри, нито ги правят умни. По-зле са от маймуни.
26
1
 
7
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До ФактНе бъркай понятията, БСП - пак манипулираш! Няма никакво значение чий електорат са били - важното е какво са направили...А и на твойто дете да му ударят шамар и ти ще се хвърлиш да го защитаваш от опасната среда - защото ромите определено са на нож с българите и проблемът трябва да се реши на политическо ниво, не по улиците и заведенията...Само че, на политическо ниво още не сме се разправили с голямите хищници, а кога ще стигнем до тези кокошкари не се знае...
25
1
 
8
 
! Отговори
Tuk преди 2 години
Значи ако имам някакво оръжие в себе си моментално стрелям или коля...!!!!!!!!!
24
1
 
34
 
! Отговори
Предложение.. преди 2 години
Те са силни когато са на стадо!Изварваш някого от тия вечерта по тъмно,една тръба в чутурата,вържеш го на теглича на колата и го влачиш до реката...и там шутове докато го надуеш целия!Така се прави!