Шофьор блъсна велосипедист във Велико Търново

Пострадалият е с множество фрактури и се лекува в болница
14 май 2021 14:03, Ния Христова
44
Шофьор блъсна велосипедист във Велико Търново
Снимка: БГНЕС
Велосипедист е пострадал при инцидент във Велико Търново. Произшествието е станало снощи около 23:00 ч. на ул. "Краков" в областния град, съобщават от ОДМВР, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Според първоначална информация лек автомобил "Опел", управляван от 26-годишен мъж от с. Дъскот, е блъснал велосипед, управляван от 22-годишен мъж от същия град.
 
Младият колоездач е получил множество фрактури в областта на таза. Настанен е за лечение във великотърновската болница. Водачите са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни.
 
Причините за произшествието са в процес на изясняване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тия са ненормални,с колело във Велико Търново си е живо харакири!
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във Варна велоалеите ги прави човек с прякор, който ще бъде цензуриран ако го напиша, но подсказва за не особено високия интелект на собственика си!В нормалните държави се влагат огромни средства , за да се осигурят условия и да се накарат хората да се придвижват с велосипеди!Тук шайката разграби и усвои едни милиони от ЕС с тази цел и в момента е абсолютен абсурд да караш велосипед безопасно!
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Законите са направени изцяло срещу хората желаещи да се движат с велосипеди!Освен това инфраструктурата е ужасна!Познавам човек с колело блъснат от кола в парк, осъден да плати щетите по колата!Мен лично ме блъсна една лелка на вело алея и излезе да ми се кара защо съм и се хвърлил пред колата! Дори не попита дали съм добре - обясни ми че аз съм виновен, качи се в колата и замина!Питах адвокат след това - оказа се, че аз съм виновен и щели да глобят и двама ни!
5
1
 
1
 
! Отговори
бай Христо преди 2 години
Търново не е град за велосипеди.Преди години на центъра спряло такси направи обратен завой и се преметнах през него с колелото.Опитвах се да го заобиколя.Каза ,че не ме е видял.Оттогава колело навсякъде,само не и в Търново.Децата от друга страна масово карат по тротоарите между пешеходците.Едно неправилно движение и с тази скорост я ръка,я крак или нещо по-сериозно.Около града има достатъчно места където могат да практикуват планинско колоездене.Дано бързо се оправи младежа.
4
0
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 2 години
С тези пътища, трошките не са ти най-големия проблем. :-) Един колега за 6 месеца си потроши и двете ръце с колелото. Нямаше инциденти с коли, само с дупки, бордюри и стълбове! Дано човекът да оживее и да е добре. Много неприятен инцидент.
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 1То от толкова трошки човек не може малко да се пораздвижи, голема селяния :))
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя сигурно се е пуснал с 80 надолу по Краков и се е забил в колата!
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички знаем, че велосипедистите масово не ползват светлоотразители вечер, не спазват правилата за движение по пътищата и куп други неща! Повече ме е страх от тях отколкото от пешеходците даже! Случая може и да не е бил такъв, но ме съмнява..