Противници на "Бургас прайд" с контрашествие

Проявата е в Международния ден на семейството
Обновена: 15 май 2021 17:57 | 15 май 2021 17:42, Веселина Йорданова
203

Напрежение преди първия "Бургас прайд", който се провежда в късния следобед днес. Сутринта движението в морския град беше блокирано от автошествие в подкрепа на традиционното българско семейство. По време на прайда ще се проведе и контра шествие, обявено като "Парад на хетеросексуалните”.

Автошествието премина по централните улици на града. Участниците в него приемат организирания "Бургас прайд” като провокация, тъй като 15 май е Международен ден на семейството, предаде Bulgaria ON AIR.

"Абсолютно провокация. Ние по този начин искаме да покажем подкрепа на традиционното българско семейство", заяви Марияна Лефтерова.

"Против сме, защото не виждам по какъв начин правата на тези хора са засегнати. Кой с кого си ляга не засяга обществото и не е начин да се натриса точно на децата и на възрастните хора, които са с доста старо мислене", възмущава се Йорданка Лазаринова

"Ние не сме против различните, ние сме "за" ценностите в българското семейство и желаем да бъдат такива и занапред, предполагам че повече родители на град Бургас биха ме подкрепили", каза Антон Стоянов.

По време на автошествието пред храм „Св. Св. Кирил и Методий” бургаското духовенство отслужи молебен в защита на традиционното българско семейство и за отстояване на изконните православни ценности и добродетели.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още по темата: бургасБургас прайд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
4
 
! Отговори
Русия преди 2 години
БурГЪЗлии
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** *** - ***.***
82
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БургазлияОк. Семейството е свещено.Това значи ли, че трябва да бием и Колин различните?
81
0
 
1
 
! Отговори
Илия преди 2 години
Защо не купувате книгата на Ст. Диомов...серсеми. Човека я рекламираше и на двата парада...
80
5
 
7
 
! Отговори
Любомир Иванов преди 2 години
Оххх, от къде да започна! Първо.. целия тоя цирк с парадите е напълно излишен! Никой вече не го интересува, с кой си лягаш! Не мисля, че са им нарушени, каквито и да било права и тн.От друга страна да се съберат там 50 човека, а около тях да има 300 които да ги псуват и замерят, също не е ок! Ама изобщо не е ок! Имаше "родители", които насъскваха малки деца да крещят "Смърт за ****алите!" Има си граници! Това е свинщина и е отвратително! В крайна сметка всички сме хора!
79
0
 
8
 
! Отговори
ГОГО преди 2 години
И после как ще обясняват на децата си щъркел ли ме е донесъл?От две жени без мъжка помощ,или от двама(ужаст) мъже ,без женска помощ как ще се пръкне наследник?????Содом и гомора!....куку куку Отлитам на луната!
78
0
 
0
 
! Отговори
човека с бича преди 2 години
До Няма да парадирамКажи какви са те?
77
0
 
14
 
! Отговори
Бургазлия преди 2 години
Ако се разрешат еднополови бракове и тези двойки (нищо чудно 3-ки, 4-ки и т.н. цяло стадо) осиновят деца, тези деца нямат свещенните МАЙКА и ТАТКО, а Родител 1 и Родител 2 - още от малки ще им се обърка ценностната система и няма да бъдат щастливи когато в детската градина или в училище разберат, че мнозинството (дай боже) от децата се радва на МАЙКА и ТАТКО.
76
1
 
22
 
! Отговори
Бургазлия преди 2 години
Традиционното семейство е СВЕЩЕННО ! Българският народ все още съществува благодарение на традиционното семейство.
75
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези не могат да разберат, че колкото повече са анти прайдове и бият тъпана - толкова повече гласност и медийно поле им дават. Трайте си, половин ден ли е там... колкото е, минава, заминава и никой не чул, никой не видял.
74
0
 
19
 
! Отговори
123 преди 2 години
Всичко е извращения вече.Нормална двойка - мъж и жена , които могат да създадат поколение!Другото са извращения.
73
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както един гей се отвращава от идеята да бъде с жена, така аз се отвращавам от идеята са двама мъже/жени да имат връзка. Това е природа, заложено е в нас, не е хомофобия или нещо лошо, просто механизъм на природата. За сбъркания ние сме лошите, за нас те са, това е първичност.
72
4
 
17
 
! Отговори
Туй то преди 2 години
Независимо накъде върви светът, какви закони се приемат и какво се налага от соц. медии, нормалните винаги ще знаем истината. А тя е, че обратните не са нормални, не трябва да отглеждат деца и не бива да се дава гласност на изв ра щенията им. Никога няма да толерирам обратни или да ги считам за хора.
71
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Случаен минувач"Защо трябва да демонстрират сексуалността си? Ами ако другите хора започнат така? Секс по улиците ли да правят?"Ти не си случаен, но ще си заминеш в историята.Къде видя, да правят секс по улиците, на тоя прайд?
70
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лайте си колкото искате, светът се променя, гей бракове,деца с 3ма родители, осиновяване е факт. И какво традиционно семейство, побоища, смърт, но сме големи традиционалисти. Мъже мамини синчета и жени, които едно яйце не могат са изпържат.
69
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никакви отсъпки вече при всякакви като гейове, вегани и т.н. - прекалиха и то с много!
68
14
 
1
 
! Отговори
Няма да парадирам преди 2 години
Ако се приемат наще искания!
67
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом не искате да поради раменете дайте ни правата
66
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЛГБТ хората са навсякъде и това трябва да се знае.21422
65
24
 
4
 
! Отговори
До 78 преди 2 години
Много скоро в България еднополовите блакови ще бъдат приети.Когато ние не се меси в вашия живот и вие не се бъркайте в нашия живот