Три жертви при катастрофа в участъка Монтана - Видин

Движението и в двете посоки е затворено
Обновена: 15 май 2021 19:26 | 15 май 2021 19:20, Веселина Йорданова
40
Три жертви при катастрофа в участъка Монтана - Видин
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа е станала на пътя Монтана - Видин, по първоначална информация са загинали трима души.

Инцидентът е станал преди разклона за село Долна Вереница около 16 часа.

По първоначални данни поради влажна настилка ТИР е ударил с ремаркето си движещия се в насрещната лента лек автомобил, който бил притиснат и от товарен камион, пътувал зад него, съобщи МВР. Според информацията да момента, от удара на място са починали шофьорът и двамата пътници в колата.

Движението и в двете посоки по пътя Монтана - Видин е изцяло затворено. Моторните превозни средства се отклоняват по обходен маршрут.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: загиналикатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Големите камиони нямат място на пътя.За тях обходни маршрути.Да се мачкат един, друг и да оставаме живи от тези турски терористи.
11
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
2/3 или 70% от катастрофите директно или индиректно чрез натоварен трафик и разбиване на пътища се предизвикват от ТРИ ове и то предимно турски. Новопостроени пътища се препращат за 2-3 години в разруха. Трябва ТИРовете да се отварят на влакове и да не се допуска да карат през цяла България и то за нищожни такси.Трафикът ще намалее значително и пътищата и магистралите ще са по-здрави.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безумци всеки ден по пътищата. Гинат невинни . Кат или клечат в храстите или пият кафе. В регистраторите е истината .
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами проходите- Шипка, Хаинбоаз, Рижкия,Айтоския..където вървят ТИР след ТИР ами "Тракията", "Хемуса"...просто нямаме пътища за тежкотоварните ,трябва да им се определят дадени маршрути-разстоянията в БГ не са големи , другите с леки коли да ги избягват ..човешкият живот е по- скъп от изгореното гориво , амортизация и бизнесменски сметки и тарикатлъци за по- големи печалби
8
3
 
5
 
! Отговори
Ох преди 2 години
Абе Боко построи магистрали,а ние все се оплакваме.не само там е с теми пътища и лоши, навсякъде в България е така, защото аз нямам джипка .
7
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки един от нас можеше да е на тяхно място. От 40 години съм по пътищата но такова чудо не съм и сънувал. И аз карам ТИР с ремарке но никога не ми се е случвало ремаркето да се подхъзне и задницата му да влезне в насрещното. За да се подхлъзне ремаркето скороста на тира трябва да е била висока и да е бил в завой. Десният завой изхвърга ремаркето в ляво това би трябвало да го знае водача. Жалко за невинните жертви. Не са имали шанс щом зад тях се е движил и друг камион. Като в менгеме са били.
6
7
 
11
 
! Отговори
БГТР 2021 преди 2 години
Всичко е под контрол.Нали така ,др. министър председател?
5
27
 
15
 
! Отговори
SS Lazio преди 2 години
Сега ше видите какви пътища и магистрали ще ви построят тези след Боче, дето толкова много псувате! Преди ви беше виновен социализма, после пост соца, после царя дето ви оправи, после тройната коалиция, накрая Боче! А това че нямат грам възпитание, култура и толерантност на пътя, а мозъците са ви промити от алкохол и поп фолк, не важно явно!
4
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да прости загиналите! Не са имали никакъв шанс. Без вина, жалко
3
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къдее Бибитко да ходи да види международен път на какво прилича. Може ли международен път да е с две платна и с варовик в асвалта. Ремаркето на тира се е подхъзнало и е влязло в насрещното платно. Кой е виновен за хлъзгавият асвалт и убитите невинни жертви..Може ли да направиш мост за милиони а за да стигнеш до моста да няма магистрала а междуселско пътче. Всички са за затвора без изключения.
2
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да може да се краде подобаващо от бай чекмеджан суджуккюлчанов, пътя е с габарити за талиги. Работа, работа, работа и видими резултати.
1
6
 
26
 
! Отговори
Само един шпрайт преди 2 години
Това е най-тесният международен път в Европа. Нормално е да стават такива инциденти.