Мъж е ранен при трудова злополука в Благоевград

Работникът е обгорял от електрически ток
17 май 2021 13:14, Ния Христова
19
Мъж е ранен при трудова злополука в Благоевград
Снимка: БГНЕС
Мъж е пострадал при трудова злополука в Благоевград, каза за БТА директорът на Дирекция "Инспекцията по труда" Славянка Симитчийска.
 
Сигнал е бил подаден от Спешния център в Благоевград. Посочено е, че работник е обгорял от електрически ток. Инцидентът е станал в района на пазара в града. 
 
В момента екип от инспекцията проверява сигнала на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"По-голяма глупост не можахте ли да напишете"--------------------------А думите на директора на инспекцията по труда Славянка "Мъж е пострадал при трудова злополука"?Знаем, че сигналът е бил подаден от Спешния център в Благоевград. Посочено е, че работник е обгорял от електрически ток. Инцидентът е станал в района на пазара в града. Тези данни свидетелстват ли, че злополуката е трудова? Ама ли надлежащ акт от оторизиран орган, признаващ злополуката за трудова?
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тока неможе да го обгори. Волтовата дъга която се е получила от късо съединение го е обгорила. Инструктаж не им ли правят на тези работници от електрото. Незнаят ли че под напрежение не се работи. Изключва се напрежението и тогава се работи. И аз така ако работех под напрежение нямаше да оцелея през тези 30 години в които работех по подръжката на трафопостовете. От улицата ли хващат тези електричари. Къде са учили какво са завършили. Едно време имаше специални училища за ел. техници.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
премеждията на работещите бедни