Овца, патко, тъпчо... Учителка обижда първокласници в Дупница

Родителите настояват учителят да бъде уволнен
21 май 2021 08:32, Ния Христова
123
Овца, патко, тъпчо... Учителка обижда първокласници в Дупница
Снимка: БГНЕС
Обиди, викове и шокиращо отношение на учител към първокласници в Дупница. От аудиозаписи се чува смущаващ език от учителя, който трябва да учи и възпитава, съобщи Нова тв.
 
„Не блей като овца - ела! Маската нека ти стои, бе, тъпчо! „З” напиши, бе, тъпчо! Реви си у вас! Кретен некой. Патко такава, на коя задача си?”, са само част от обръщенията към учениците, които се чуват от запис в клас. 
 
Родителите настояват учителят да бъде уволнен. 
 
"Моето дете е системно тормозено от госпожа Анета Колева физически и психически. Всеки ден е наричан тъпак, тъпунгер и лигльо. Тя го кара да чете, той плаче. Тя продължава да крещи и вика. Принуждава друго дете да бие моето", разказа родителят Ивета Запрянова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
Ами какво да е обидн преди 2 години
Госпожо, много трудно и явно безсмислено е да Ви се обясни защо не е нормално да се наричат децата "***" и "***". Останете си сама завинаги.
82
0
 
0
 
! Отговори
Авонимен преди 2 години
Значи госпожата по-долу може да ги обижда че са с малко ум тези деца на 7 и не и слагате звездички...
81
1
 
0
 
! Отговори
Авонимен преди 2 години
Той обижда деца на ***? Деца на 7 години. Госрожата под мен явно няма деца. Пожелавам и така да си остане.
80
5
 
3
 
! Отговори
Вярно е преди 2 години
До E какво му е обидно. Единствената й грешка е, че не ползувалала "агънце" и "патенце". Уж детските градини са задължителни, ама в София трябва да си ги плащаш. Нежели частни или държавни. Един преподавател, който очаква деца, подготвени от детската градина за първи клас, а му пратят малуомници, какво да направи? Нали ще го оценяват накрая на годината? Изпада в паника, това прави!
79
4
 
4
 
! Отговори
E какво му е обидно преди 2 години
на "***" и "***".Повечето първолаци нямат акъл и двегателна култура дори за анималистичните сравнения, изпозвани от даскалицата. Вече дори в частните детски градини само ги "бавят", на нищо не ги учат, и ако някоя "лелка" се разболее - отварят прозореца и врата, та да стане течение и да разболеят децата и да намалее бройката. Та да закърпят работата.
78
1
 
1
 
! Отговори
Хехе преди 2 години
До dddА, спокойно, твойто в макдоналдса ша го вземат. Даже в subway (но само ако е отличник).
77
0
 
4
 
! Отговори
БГ преди 2 години
Изключително много уважавам професията учител, но това ч.удовище, наречено "учителка", ако ми падне в ръцете...
76
0
 
4
 
! Отговори
БГ преди 2 години
Изключително много уважавам професията учител, но това ч.удовище, наречено "учителка", ако ми падне в ръцете...
75
3
 
10
 
! Отговори
Вън, без право на.. преди 2 години
Ама, какво има да се мисли? Тоя неадекватен директор с днешното си поведение незабавно барабар с въпросната прос'такела вън. Седнал да разправя, че не слушал записи, защото не били законни. Чутото от тези записи само по себе си е ужасно, тази първо говори на "че", т.е. на диалект, второ използва недопустими квалификации, жаргон и агресия. Тя насочва децата към бой и омраза. Институциите да не се мотаят и да си играят на кодекси. Случаят е толкова фрапиращ, че решението няма алтернатива- вън!
74
0
 
3
 
! Отговори
Елховската селянка преди 2 години
Учителка станала у пловдив госпожа Тричкова
73
0
 
5
 
! Отговори
Мдкднф преди 2 години
Учителите трябва да се тестват постоянно, а заплащането да за всички трябва да е стимул. Ето защо всички трябва да минават допълнителни обучения за връзка със своите ученици. Децата каквото виждат от учител или родител го копират. Ако всичко е ок вкъщи, а госпожата не е ок психически отново се поражда агресия при децата... нямам думи
72
1
 
6
 
! Отговори
Отличник преди 2 години
Уважавам дълбоко учителите, но като дете съм си взел моята порция "обучение" от неадекватни и психически нестабилни люде. Не знам ако това се случи на моето дете, дали ще мога любезно да изискам уволнение или да заплаша със съд учебното заведение, или за по-лесно ще променя крещящия и обиждащ даскал откъм фасадата.
71
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ако какво се случва в детските градини, особено държавните ще ви се изправи косата.Там един учител се разправя 20-30 неуправляеми мъници. И реално се превръща в пазач в зоопарк, гледайки да не се наранят твърде много. А това че децата *** мебелите дъвчат играчки, които са подритвани на пода е нещо съвсем в реда на нещата. Както и крещенето в по-нуските групи където децата още не говорят и не могат да се оплачат-учителите не са от желязо
70
0
 
7
 
! Отговори
До77 преди 2 години
Не е до заплати само. Особено за провинцията са големи.Вече са над 1000 с доста добвки.Има много проблеми в системата, които описах в предния коментар.С 25 деца, които не са възпитани и нямат респект е доста трудно справянето. Ако ще и да си с 3000лв.Има и млади вдъхновени учители знаещи как да се справят.Но системата ги гони.А и те остаряват. След 10-15 г. се уморяват и остават на течението
69
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Клас с 20 и повече деца,образователна система и феодални директори които не позволяват да се излезе извън програмата, белким стане по-интересно на децата,невъзпитани и глезени деца.Родители които нямат време за тях но иначе с претенции и учителите са им длъжни.Уморени и претръпнали учители.Често посредствени и без ищях за работа като навсякъде другаде.И очаквате отрочетата ви да са хем възпитавани, хем образовани добре, хем обгрижвани.Тази е прекалила но учители не са от желязо
68
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Учителите се държат така,защото са им ниски заплатите...увеличете ги още и работите ще се оправят...
67
1
 
4
 
! Отговори
Явор преди 2 години
Ако сте доволни и щастливи, сте много наивни. Като я нямаше пандемията, си казвахме Колко хубаво живеем, при положение, че живеехме бедно и имаше голяма безработица и ни е крехка икономиката, в България. Страшно нещо, без перспектива и тендеция за овладяване и контрол има в училищата. Вирусът агресия бушува в обществото, а за него няма маски, дезинфектанти и ваксини и едва ли ще има. Този вирус не е по-малко заразен и се разпространява за секунди.
66
3
 
18
 
! Отговори
Ко да прайш . . . ! преди 2 години
след като "учителката" е расла на къра..... и е получила диплома за "више убразование" от няко съвсем свободен университет....Муха ха....
65
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имах достъп до две училища.Глезотия,арогантност,откъм децата.Викове ,крясъци в час.Учителкитесподелят: Дано мине и този ден,без инциденти.На децата, нищо неправят,в смисъл,педагог,директор,защото ще намалят СРЕДСТВАТА.Ако не ражда българката,тодруги раждат,а българите гиотглеждат.
64
1
 
10
 
! Отговори
До 73 преди 2 години
И кво като си родиш децата в чужбина? Там да не е цвете? И те са същите. Проблема в боготия свят е от презадоволяване и отпускане и разлигавяне на всички. Пък и на запад се напълни с *** от цял свят, лежаш и плюскащ от помощи.