Ветеринари с мисия да спасят щъркел със счупен клюн

В гнездото на птицата има и излюпени четири малки
43
Ветеринари с мисия да спасят щъркел със счупен клюн
Снимка: Pixabay

Ветеринари от "Зелени Балкани" организират спасителна акция за щъркел, който е със счупен клюн. Птицата е в казанлъшкото село Хаджидимитрово, съобщи Bulgaria ON AIR.

В гнездото има излюпени и четири малки. За да оцелеят и те, трябва да им се помогне на щъркела. Това ще се случи утре, когато природозащитниците ще се опитат да стигнат до гнездото и птицата.

Не е ясно как е пострадал щъркелът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: гнездощъркел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 2 години
До Шеф Токю: нали знаеш менюто на щъркелите - жаби и други блатни твари. Като го сготвиш и се присвиеш на две от болки в корема да не вземеш да се разплачеш после? Че сега местата в инфекциозните болници са заети от болни от коронавируса и така и ще си умреш от хранително отравяне!
3
0
 
11
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Случайният животински подбор е при малцинствата,които са номади и нямат концепция за любов. При Българи,Французи,Италианци, Белгийци любовта е фактор за подбор на двойка. Не съм много сигурен дали при малцинствата има памет у някого за името дори на бащата и майката. Наздраве за Чистият ми Етнически Български Род !
2
1
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Хората, родени на 13 декември са правени на 1-ви април, в деня на шегата. И естествено, понеже е ден на шегата, са правени от случайно избрани мъжки животни.
1
0
 
12
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Има малцинственни етнически групи, които са развита психопатия още преди раждането. Не съм сигурен дали и майки са ги раждали.