Трима загинали при тежка катастрофа край пътен възел Българово

Има ранени в тежко състояние
27 май 2021 22:48, Петя Славова
22
Трима загинали при тежка катастрофа край пътен възел Българово
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бус е катастрофирал в района на пътен възел Българово в посока Бургас. Трима са загинали, трима са тежко пострадали, съобщава Bulgaria ON AIR.

Бусът се е обърнал по таван в канавката до пътя. По първоначална информация на МВР пътуващите са били работници, полагащи асфалт в Безмер, Ямболско, които се прибирали към Бургас. Загиналите са съответно на 32, 38 и 49 години, като последният е бил и водач на буса.

Тримата оцелели в тежката самостоятелна катастрофа са откарани в шокова зала, като един от тях е настанен в реанимация, а другите все още се преглеждат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
В друг сайт четох че е пътна бригада и че катастрофата е станала към 18.30ч. сигурен съм на 99% че шофьорът е работил през деня и той самия е полагал асфалт като другите работници + това сложете още че сутринта ги е закарал до обекта да приемем,че работния му ден е започнал в 6.00ч сутринта шофьорът е бил на 49години и преумората си казала думата
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А, сега тези дето протестират срещу мантинелите на околовръсното на Пловдив? Мантинелите ли убиват, или дивотията. Нали, ако тръгнеш да бягаш в канавката те чака смърт!!!! В България с този матреал трябва да шофираме в улеи, оградени с противотанкови прегради. Полицая размазан от Лудия въобще не е имал време за реакция. Онзи ден, блеещия с тира мантинелата му пречела да не удари колите пред него! Друг пък гума спукал. Ами като карате с евтинджос за по 50-60лв.10-та употреба, пък и нови за толко?
9
1
 
0
 
! Отговори
радев отговаря преди 2 години
До питам радевВчера уволниха ръководството на АПИ.Питай онези които строиха магистрали и управляваха държавата до сега. Еднолично.
8
0
 
4
 
! Отговори
питам радев преди 2 години
Кой министър ще подаде оставка след тази кървава катастрофа, или промяната е да се уволнява, но оставка да не се дава.
7
0
 
2
 
! Отговори
млък бе хейтаци преди 2 години
Най-несправедливото е да тръгнеш за работа и да не се върнеш жив при любимите хора , заради едните пари, дето все не стигат. Губим безценно време в борба за физическо оцеляване , пропускаме ценни моменти от живота ...
6
2
 
5
 
! Отговори
Ной без наводнение преди 2 години
На Радев бойната група с новото управление. Гарантирано.
5
5
 
7
 
! Отговори
Колов. до Ник преди 2 години
Ваксиниран ром няма...нямат толкова сиво за това!
4
14
 
10
 
! Отговори
Ник преди 2 години
В САЩ има значително нарастване на самостоятелните катастрофи. Наричат ги ваксиденти. След поредната игла, страничен ефект е замайване и загуба на ориентация, при което посред бял ден, на прав път и при хубаво време се набиват в дърво или каквото им попадне.
3
0
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Вече взеха да стават "самостоятелни катастрофи",ц,ц,какво ли ще ни поднесете утре,другари джурналисти...
2
0
 
11
 
! Отговори
Момо преди 2 години
Кръвната проба за алкохол на водача какво показа?
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Самокатастрофирали, така да се каже.