Собственик на заведение нападна Митко с чорапите в кв."Капана"

Последва наказателна акция срещу побойника
Обновена: 28 май 2021 20:37 | 28 май 2021 20:37, Красимир Ангелов
132

Собственик на ресторант в Пловдив нападна известен продавач в арт квартала на града. Пловдивчани се организират на протест срещу заведението, а прокуратурата в града се самосезира заради безпричинната агресия.

Охранителна камера е запечатала момента на скандала в културния квартал на Пловдив - "Капана". На видеото се вижда как собственикът на едно от заведенията там пресреща момче на име Митко, което продава чорапи. Собственикът взима стоката му, хвърля част от нея на земята, а друга  - рита. Агресията продължава, като удря момчето по главата. Това става пред погледите на клиенти на ресторантите.

Днес заведението остана затворено, а собственикът не беше открит за коментар. Случаят събуди възмущението на гражданите, които призовават към бойкот на кафенето и настояват извършителят да понесе отговорност за действието си.

Част от пловдивчани изразиха недоволството си още днес, като поставиха чорапи пред входа на заведението, а Районната прокуратура в града се самосезира и разпореди проверка за насилие и хулиганство. Тя трябва да приключи в срок от 5 дни.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
2
 
! Отговори
Куна преди 2 години
До Пак в Пловдив друг Е па до над козирката му дошло но човеко да им чисти *** на минувачите дето не са му клиенти.
93
8
 
11
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Един плаща тротоарно право , на сервитьори и персонал, друг си развява чорапите.... типичен ориент! И в Истанбул има подобни НО САМО ПО УЛИЦИТЕ, НЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА МЕЖДУ КЛИЕНТИТЕ!!! ПРОСТО Е ДОСАДНО.
92
2
 
18
 
! Отговори
Пак в Пловдив друг преди 2 години
собственик на заведение беше сложил цена 5лв. за ползване на тоалетна от хора от улицата неклиенти.
91
7
 
15
 
! Отговори
999 преди 2 години
Момчето може и да е добро, но наистина не е приятно някой да ти бута чорапи под носа докато си пиеш кафето...все пак и ние сме хора за по 1 час.
90
4
 
17
 
! Отговори
Според мен, преди 2 години
на собственка на заведението му е дошло до козирката от Митко с чорапите.
89
5
 
21
 
! Отговори
майна преди 2 години
Капана е уникално място, точно заради хора като Митко чорапа или Стефчо автографа. Капана не е Витошка или варненската главна улица, не е лъскав мол или луксозен квартал. Капана е стар квартал за бичене на айляка. Канил съм го Митко на масата ми да си лафим.
88
2
 
26
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Момчето е с недостиг на сиви клетки, но иначе добродушно и не нахално. Какво друго да прави като не може да работи? По- добре да хродава чорапи или дрънкулки вместо да краде и граби.
87
3
 
15
 
! Отговори
Х преди 2 години
До Киро Рамбото - Лъжеш. Или си аверче на бияча, или си измисляш, за да се правиш на интересен. Нито псува, нито кълне момчето. Точно за 2 секунди си предлага стоката, и ако не проявиш интерес, веднага отминава, без никакви допълнителни приказки, и без никакво досаждане. За разлика от други обитатели на Столипиново, това момче не е нахално. Знаят го хората, затова го защитават. Който не го познава, си измисля разни оправдания за агресията на бияча.
86
3
 
6
 
! Отговори
Кочо преди 2 години
Аааа, Май някой му е харесал терена ...и ей го Митко, ей ги гражданите с клеймото в ръце. Някой може ли да каже, ако плащаш наем на общината за някакви кв. м нейна собственост, какви точно са ти правата и защитите ?! И не е ли по-важно е Митко да има възможност да прави нещо по-ефективно в живота си, ако въобще иска да работи, и в тази посока ни един коментар не видях.
85
2
 
18
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 2 години
Митко чорапа е много добро и културно момче. Старите пловдивчани го познаваме отдавна, купувал съм си чорапи от него. Никога не досажда, на никого не пречи, винаги е много любезен. Но за съжаление в капана отвориха ресторанти и пришълци, които не са запознати с тертипа на плодвивчани.
84
7
 
7
 
! Отговори
Кина преди 2 години
До До 19 Митко да се научи да не досажда където не е желан. А ако някой пожелае да му помогне наистина, да го пита какво друго може да прави, освен да разхожда чорапи ... и да му помогне, ако може.
83
0
 
5
 
! Отговори
Кочо преди 2 години
До Иван Иване, хабер си нямаш какъв рекет могат да ти спретнат с едни чорапки хахаха
82
2
 
14
 
! Отговори
Х преди 2 години
До Кочо - Спри се бе, човек. Никакъв просяк не е Митко. Години наред обикаля центъра и продава чорапи. Никога не е просил и никога не е досаждал на хората. Нито спира хора, за да им разказва някакви сълзливи истории, нито се лепва на някоя маса по заведения, нито се е чуло някога да се държи агресивно. Никога няма да те накачули с чорапите и да настоява да купиш. Защо трябва да го бият това кротко и възпитано момче, което нито проси, нито краде, а се опитва честно да изкара някой лев.
81
4
 
5
 
! Отговори
Кера преди 2 години
До Анонимен Явно многократно е предупреждаван - виж пак клипа. Явно на плащащия такса "общинско пространство" му е до над козирката. А и целият театър беше по-скоро показен, нямаше никаква опасност за живота на досадника с чорапитe (уж по-хитър начин за рекет).
80
1
 
11
 
! Отговори
Цветар преди 2 години
Бе това ми е бизнеса. Идва 8-ми март. Цяла година съм плащал за тротоарно право и чакам един ден в годината да си избия загубите. И баш тогава ми се появяват две баби пред магазина да си продават китките в едни кофи. Ритници по кофите, бе полиция идва, бе чудо. Сори ама ако има правила, да има !!!
79
1
 
2
 
! Отговори
Кера преди 2 години
До Свиреп: Ти на улав ли се правиш, или си таков ? То ясно, че с 20лв. собственика няма да му се размине, нито това чорапопродавче ще му се яви кога нема хора.
78
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво е направил? Не краде а продава. Или той не е човек и трябва да умре в някоя дупка?
77
8
 
7
 
! Отговори
Куна преди 2 години
Абе, писнало му е на човека от рекетьори ! Като ви е толкова жал за чорапчията, що не си го приберете дома ?! Аман от тулерасьори !
76
3
 
5
 
! Отговори
Свиреп преди 2 години
Нямам си идея от Митко и т.н. Понякога амбулантите са наистина досадни. Ти си плащаш тротоарно право и т.н. пък те досаждат на клиентите. Ама да му вкараш "главичка" на несретника е ***. Бе дай му 20 лева и му кажи че не е добра идея вече да идва там. Бе ако повтори, шибни му шамар ама да няма клиенти. Ама това да му вкараш глава пред клиенти е лошо. Щото ако аз бях на маса там, директно те чупих от бой!
75
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"МИРИЗЛИВ ЧОРАП" -ново заведение в "Капана" отваря врати и предлага приятно прекарване. Боят е бонус! В менюто: специалитет на заведението-"Агнешка главичка", изненада - "Скъсан чорап по селски"