Собственик на заведение нападна Митко с чорапите в кв."Капана"

Последва наказателна акция срещу побойника
Обновена: 28 май 2021 20:37 | 28 май 2021 20:37, Красимир Ангелов
132

Собственик на ресторант в Пловдив нападна известен продавач в арт квартала на града. Пловдивчани се организират на протест срещу заведението, а прокуратурата в града се самосезира заради безпричинната агресия.

Охранителна камера е запечатала момента на скандала в културния квартал на Пловдив - "Капана". На видеото се вижда как собственикът на едно от заведенията там пресреща момче на име Митко, което продава чорапи. Собственикът взима стоката му, хвърля част от нея на земята, а друга  - рита. Агресията продължава, като удря момчето по главата. Това става пред погледите на клиенти на ресторантите.

Днес заведението остана затворено, а собственикът не беше открит за коментар. Случаят събуди възмущението на гражданите, които призовават към бойкот на кафенето и настояват извършителят да понесе отговорност за действието си.

Част от пловдивчани изразиха недоволството си още днес, като поставиха чорапи пред входа на заведението, а Районната прокуратура в града се самосезира и разпореди проверка за насилие и хулиганство. Тя трябва да приключи в срок от 5 дни.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя плешивия защо е обсебил улицата с масите и столовете си?
13
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Европейска столица на културата! Биячи и чалгаджии в целия град, на фона на културния квартал шведче продава чорапи незнайно на кой, а и си имат най-голямата маала в целия балкански полуостров! Наистина велик град!
12
16
 
8
 
! Отговори
пловдив преди 2 години
един прекрасен град, най-доброто място в *** БГсега продажниците на фигуранта ще го разрушат и него
11
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Байкот на заведението на мутрата.
10
11
 
7
 
! Отговори
очевидно преди 2 години
новата власт не си върши работатазащо този продава неща незаконно по улицата и не е глобен и предупреден хората не издържат нервите им когато реда се руши по този начиндруг е въпроса че неможе да се реагира по този начин и да биеш всеки подава се жалба и т.н.но при тези продажни управници все таяпросто ни вкараха в голям батак от който няма излизане май вече
9
3
 
54
 
! Отговори
79199 преди 2 години
Толкова лесно ще го вкарат в пътя тоя грубиан. Никой да не влиза в заведението му през целия сезон. това е додстатъчно. Да си гледка празните маси и да завижда на кнокурентите си. Пълен бойкот! нито един клиент през цяото лято! а на итко му пожелавам да напредне и да си отвори собствен магазин - може да е за чорапи. Да има късмет митко! Интересува ме ходът на разследването и санкцията срещу побойника.
8
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на собственика! Юнак на място! Мъж ли бе да го опишеш...
7
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само бойкот, братя! На такъв не му е мястото в Капана! могъл е кротко да каже на момчето - *** на спирката, на пазара, пред болницата или другаде, не че е негова работа да се разпорежда със сиромашките стотинки на момчето - нали и то си има сайбия и саЙбията ще го набие вечерта.
6
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С една проста Мутра начело на държавата, всеки си помисли, че може да бъде такъв.
5
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Момчето е тръгнало да си изкара хляба а Мутрата го е набил. Докога ще ги търпим тези Мутрета това да не са 90-те години когато се разхождаха с бухалките и правеха застраховка спокойствие. Сега не ходят с бухалки смениха си имената и им дадоха възможност да ни застраховат с гражданска отговорнист колите. Демек ги легализираха. Законно ни Рекетират с благословията на Мутрите управници.
4
2
 
21
 
! Отговори
 споко преди 2 години
по-спокойно пазете си нервите бе хораще ви трябватидват още по-лоши временанедейте така
3
35
 
18
 
! Отговори
ГРОБ за ГЕРБ преди 2 години
Пловдив е гаден,мръсен,мутрогерберски град-клоака!!!
2
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При герб е така !
1
4
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поздравления за реакцията на пловдивчани. Така се създава нещото, наречено гражданско общество - с реакция при всеки случай на посегателство срещу гражданин.