Бащата на починал абитуриент дава стипендия на изявени деца

Починалият Христо беше регистриран като първата най-млада жертва на COVID-19 у нас
31 май 2021 10:10, Ния Христова
24
Бащата на починал абитуриент дава стипендия на изявени деца
Снимка: Pixabay
Стипендия в памет на своя син Христо Денев ще връчи на изявени ученици от ОУ „Петко Р. Славейков“ във Велико Търново неговият баща, съобщи Нова тв.
 
Адвокат Иван Денев стана познат на обществото с искането си да стане ясна причината за смъртта на сина му във великотърновската болница, след като Христо беше настанен там с COVID-19. Починалият Христо беше регистриран и като първата най-млада жертва на коронавируса у нас.
Още по темата
 
"Кампанията е по наша инициатива и е за даване на стипендии на даровити деца, които учат в училища, където се е обучавал нашият син. Едното от тях е ОУ „Петко Р. Славейков", другото е Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Ангел Попов", каза Иван Денев.
 
"Идеята е неговата памет да бъде жива и името му да бъде споменавано със стремеж към знание и усъвършенстване", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може са в добър, но в амбицията си да се превърне в звезда в борбата с ковид се впусна в експерименти в материя, която непознава. За съжаление с фатален край. Същата не спря с изявите си в социални и други медии- просто провинциална амбиция и слаба подготовка. Жалко за детето. Сибила е човек с изключително нисък интегритет. Постави имиджа си пред клетвата да помага на хората.
9
1
 
11
 
! Отговори
Do 8 преди 2 години
Дали не я познаваме , ааа ? Реанимацията с най-висок процент смърност на територията. Даже много добре го знаем този ми- ндил. Само не знаем докога Камен К. ще е на власт да й пази "гърбът"
8
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха хаха като не познавате хората не пишете като търновец да ви кажа че доктор Сибила М е много добър лекар
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сибила Менгеле. Ама осъден лекар в България няма.
6
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безскрупулен човек адвокат правещ пари и от смъртта на сина си не познавам човек в търново да кажа една добра дума за него и като малък не го щеше никой
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бездарната лекарка Сибила правеше експерименти с коктейли лекарства с детето. Същата, която има аспирации да е кралицата на борбата срещу Ковид и понастоящем се изявява като медийна звезда.
4
2
 
13
 
! Отговори
Браво!! преди 2 години
Много хора помним как уволниха директорът на Медицински Надзор, защото имаше доклад открил нарушения в лечението на момчето. И после не само яе опраждаха Д-р Сибила Менгеле, ами и я направиха лекар на годината. Мда. Така си беше по Боково време
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво! А иначе година по-късно положението в търновската болница е все същото.
2
0
 
29
 
! Отговори
непукист преди 2 години
Светла памет на момчето и голямо браво на бащата! Няма по-достоен начин да се справиш с такава загуба! Това е новина, а не онези жълтини, с които ни заливат.
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Похвално!А д-р Сибила Маринова я направиха лекар на годината, за дето умори момчето.