Кола пропадна след ВиК-ремонт във Велико Търново

Ремонтът e за сметка на собственика на автомобила
2 юни 2021 09:45, Петя Славова
39
Кола пропадна след ВиК-ремонт във Велико Търново
Снимка: Кадър, Нова тв

Кола пропадна в яма на улицата и не успя да помръдне. Случаят е от Стария град във Велико Търново. След ВиК-ремонт се отворил кратер, който погълнал автомобила. Ремонтът на колата обаче ще е за сметка на потърпевшия. Напрежението сред гражданите в града ескалира. Случаят е от преди два дни, а в сряда дупката вече е запълнена, съобщава Нова тв.

"Течът беше от преди седмица. Неколкократно със съседи подавахме сигнали да бъде отстранен, но едва когато колата ни пропадна, бяха взети някакви мерки. Инфраструктурният проблем е от години и се задълбочава. Не се взимат никакви адекватни мерки", разказа собственичката на пропадналия автомобил Соня Петрова.

На място пристига полиция, която съставя констативен протокол. Съпругът на Соня, който шофира автомобила, не е виновен за инцидента, но ще трябва да поеме сам ремонта, тъй като застраховката "Гражданска отговорност" не покрива подобен вид щети.

Жители на тази част от квартала споделиха, че освен с пътната инфраструктура, имат проблем и със сметоизвозването, както и със снегопочистването през зимата. Дори таксита отказват да идат до техните адреси. Линейките достигат, но трудно. Затова пък плащат високи данъци, почти като за идеален център.

От Община Велико Търново заявиха, че има проекти, които би трябвало да започнат до няколко месеца, ако няма обжалване на фирмите-изпълнители.

Според хората, ремонтите в района са много чести и пречат на движещите се автомобили. Проблемите стоят нерешени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Стоко преди 2 години
Питайте и кмета на Търново защо върху централния водопровод който доставя вода на 100 хил + жители се строят барбекюта и никой не прави нищо по въпроса. Кметчето умее само да сменя настилки и да се снима пред багери, познат ни е този маниер на поведение.
12
0
 
3
 
! Отговори
Сто преди 2 години
Всички резултати са видими. Питайте Цецо с апартаментите. Онзи ден се е снимал загрижен пред Кроношпана дето бълва канцерогени мизерии на по-малко от 500 метра от жилищна зона. Същия ка.*** не му пукаше за това с години докато ближеше ду.парата на борисов.
11
0
 
2
 
! Отговори
Сто преди 2 години
А проблемите с района на Присовски завои също не са решени вече 30 години. Тук чакаме да се роди Нобелов лауерат проектант да даде решение за тази 500 метрова отсечка. До тогава ще вадим тирове от деретата и сутрин и вечер и ще сипваме бетон във дъждовните улеи на банкета щото науката на отводняването ни е непозната към дтози момент. Тая земя тук е родила и Цецо- Апартаментчика и предателите на Велчовата завера...
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки е крал по веригата колкото може и до данъкоплатеца остават дупки и ремонт на ремонта. На това се казва"оплели са се като свински черва".
9
0
 
6
 
! Отговори
Бръм преди 2 години
Собственика да съди общината! На 100% спечелено дело. Със сигурност не са били взети превантивни мерки за избягване на пътна опасност. Във Варна по спомен има таксиджия спечелил 7 подобни дела. Няма нужда от вайкане, да действа бързо!
8
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
новото правителство що не опраи пътищшата ами си бърка по дупките
7
1
 
8
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Докато стадото не излезне на масови протести така ще е!
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А КАТ дали му написали акт, че е попаднал там заради несъобразена скорост?Така бяха глобили една жена миналия път за попадане в шахта след ремонт.Мен ме бяха Глобили за несъобразена скорост понеже спуках гума след попадане в дупка.
5
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
по време на правителството на Румбата всичко пропада, скосро цялата държава ще е пропаднала - и това за няма и два месеца
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ремонтите не могат да изкарат и до датата на откриване, но за сметка на това се плаща предварително. Работа, работа, работа
3
0
 
20
 
! Отговори
1234 преди 2 години
И в чужбина правят ремонти, обаче никой не разбира кога и как ги правят.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ремонтът на кратера от ВиК ли ще е за сметка на собственика на автомобила!?
1
0
 
18
 
! Отговори
Сто преди 2 години
И тук е ремонт на ремонта. Велоалеи нямало как да има или поне не се е родил до сега интелектуален капацитет, който да измисли как да станат - явно не се краде много от това. Павираните улици в Старата част са на две години и вече са на дълбоки коловози. Гнусното кметче е от герб