Родители сигнализират за системен тормоз над детето им

След последната получена травма, те са извадили и медицинско
3 юни 2021 13:27, Ния Христова
58
Родители сигнализират за системен тормоз над детето им
Снимка: БГНЕС
Родители на дете от 5 клас в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” във Варна сигнализират, че синът им е системно тормозен от негов съученик. Последният случай е от преди 2 дни. Тогава детето е получило сериозна травма на главата. След този инцидент родителите дори са извадили медицинско свидетелство. По думите им въпросният петокласник е нападал и други деца от класа.  
 
"Нападението е станало по време на час по физическо. Преди две седмици същото дете е хвърлило бутилка по моето. Веднага е уведомена класната ръководителка и още на следващия ден е проведена среща с психолога на училището. Увериха ни, че повече няма да има повече такива случаи. Вече се страхувам за живота на сина ми", разказа пред Нова тв майката на пострадалия ученик Камелия Нарлева.
 
"Вследствие на действията на учителя са прекратени последващи проблеми между децата. Проведе се разговор със зам.-директора на училището", каза Дарина Димитрова,  директор на учебното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Смяна на училището преди 2 години
Е единственото правилно решение. Обикновено про сти те завиждат на успешните ученици и ги тормозят, намират си съюзници и стават много изобретателни, дори и временно да затихнат, ще намерят начин да навредят на детето с още по-голяма злоба и завист, която ще са спотайвали у себе си. Могат да го блъснат в гръб по стълбите, например. Точно това ми се случи в моето детство - резултатът счупен нос.Веднъж двойкарите се събраха да ме бият, защото учителите все мен давали за пример.
29
0
 
1
 
! Отговори
Смяна на училището преди 2 години
Познавам родителите на тормозено то дете - много интелигентни и сдържани хора, университетски преподаватели. Взели са правилното решение, до края на годината детето им да учи онлайн. От личен опит мога да споделя, че психолозите не само няма да решат проблема, а могат да създадат такъв. При една подобна случка, бяха прожектирали на класа, как тормозеното дете си прерязва вените и видиш ли да предизвикат съчувствие у тормозителите, които обикновено са пси хо па ти, лишени от всякаква емпатия.
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Децата копират възрастните, в случая 12 години тормоз на ОПГ ГЕРБ над българския народ.
27
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като бяхме деца, в такива случаи първо имаше пердах в училище, после от потъналите в земята от срам родители и вкъщи. И проблемът приключваше. Но сегашните родители със зъби и нокти защитават децата си, независимо, че са сто процента виновни. Дори ги учат на егоизъм, на нахалитет_, на бабаитлък, понеже "животът е такъв, ако не биеш, теб ще те бият, или си вълк, или агне, средно положение няма".
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В днешно време ако отидеш да се разправяш най-много теб да погнат. За това намираш някой 16-17 годишен "интегриращ" се ученик и за 20 лв. уреждаш въпросния да посети **** което тормози детето ти и да го "вразуми" да не го пипа вече. На него няма какво да му направят в тази държава
25
0
 
2
 
! Отговори
Уау преди 2 години
До ОбективенКак точно го затвърждавам чрез един простичък въпрос? Любопитството е нормално човешко качество. Не е ли по-лесно да отговориш, вместо да лепиш етикети на хора, които не познаваш?
24
0
 
19
 
! Отговори
SHEФА преди 2 години
ДЕЦАТА К0ПИРАТ НАЙ МН0Г0 0Т Р0ДИТЕЛИТЕ СИ-ЗАТ0ВА ТРЕБЕ ДА ВНИМАВАМЕ КАКВ0 ЩЕ 0ТГЛЕДАМЕ.-М0ЙТЕ ДЕЦА ХДЕХА НА УЧИЛИЩЕ КАТ0 ДРУГИТЕ-2 ЛВ ЗА ДЕНЯ ВСИЧКИТЕ ДЕЦА ДА СА НА РАВН0СТ0ЙН П0Л0ЖЕНИЕ-А НЕ ТАТЕ МИ ДАВА П0 20 ЛВ НА ДЕН И АЗ СЪМ НАЙ Г0ЛЕМИЯ-АМА ЗА СЕГА!!!!!!-КАТ0 П0РАСНЕ ЩЕ Е СВИКНАЛ0 ДА МУ Е ВСИЧК0 НА Г0ТВ0-И НИЩ0 НЯМА ДА СТАНЕ 0Т НЕГ0-100%
23
1
 
38
 
! Отговори
2 юни 12.00 ч. преди 2 години
Завиха сирените, хората спряха, а 2 към 13-14 годишни момичета с вид на изтървани от психото вървяха, крещяха си , а уж водеха обикновен разговор, сочеха спрелите хора и се подиграваха, че били избушеняци. Е от такива очаквайте всичко, дори и немислимото. Най-напред либералните им родители ще разберат що за изчадия възпитават.
22
2
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
До УоуЯвно нищо човешко не е останало там!!Просто затвърждаваш написаното от мен!!
21
5
 
4
 
! Отговори
Уау преди 2 години
До ОбективенА защо ще ни измъкваш? Нали сме или психари, или злобари - значи ако ни помогнеш или ще психясаме и ще ти навредим, или ще озлобеем и пак ще ти навредим.
20
0
 
0
 
! Отговори
макаренко преди 2 години
До До Дрът ПърчДъртия пръч е много прав!
19
0
 
4
 
! Отговори
payak преди 2 години
До ОбективенНапълно съгласен!!
18
0
 
30
 
! Отговори
Макаренко преди 2 години
Този малък побойнок заслужава наказание. Какви психолози? За начало всеки ден в 6 ч. да отива и да мете училищния двор. Ако не се поправя в края на деня и училищните тоалетни да чисти. След месец ще е хрисим, като ангелче.
17
0
 
6
 
! Отговори
джави преди 2 години
Да не се върнеш след некоя годинка унизен,като много други съвсем наскоро.
16
8
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
Във България 90 процента от населението е със психически проблеми!!! Останалите 10 процента са злобни и завистливи което е по голям проблем!Всичко е изкривено масово хората живеят във друго измерение!!!Аз се спасих и напуснах това прокълнато място!!! Пишете ми който желае ще помогна със каквото мога да го измъкна от блатото!!Лек и приятен ден на тези който ще ме нахранят във коментарите!!! И си пийте хапчетата!!!!
15
0
 
45
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
5 или 6 клас имахме един противен бабаит в класа дето свали панталоните барабар с гащите на съученичката Ива пред целия клас.Момичето се разплака от срам. На другия ден баща и ВЛЕТЯ в класната стая и му заби здрав шамар, а после и един обратен шамар. Ако разбера,че си посегнал на някой пак ще дойда, а ако пак пипнеш щерка ми ще те убия.Ама така беше тогава,без сигнали,без психолози и без проверки.А сега ученици бият даскалите и виновни няма.
14
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евроrейския модел дава повече права на насилниците и на престъпниците отколкото на жертвите!!! Задължително трябва подобни хора да се огласяват публично, за да знаят хората които са им съседи , съученици , колеги и т.н. !!! Такива изверги - големи, малки или средни, както и родителито които са ги направили такива имат право на анонимност, а ние нямаме право да знаем кой е новия ни съсед и да пазим децата си!!!
13
0
 
7
 
! Отговори
vlady преди 2 години
За съжаление във Варна вече почти две години няма компетентен служител, който да разглежда такива сигнали - работната виза на свещеник Нъждех Кешишян не беше удължена заради конфликта между Епархийски съвет и духовенството.
12
0
 
27
 
! Отговори
До 15 преди 2 години
Наказания трябва да има както за родителите, така и за децата! Родителите да се глобят, а децата да обществено полезен труд, ако не иска да работи да се праща в ТВУ тип казарма, където да го пречупят с наказания и труд. Такива малки социопати с престъпно мислене, трябва от рано да се профилактират и да минават на отчет в МВР.
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давайте имената на родителите! И да се въведе както в САЩ задължително регистриране на сексуални насилници, но може да се добави и родители на насилници в у-ще! Да обикалят целия квартал задължително - да звънят по домовете и да казват на хората , че сина им е насилник. Хората сами да си решават дали искат да комуникират с тях!