Протест в Ковачевци след убийството на 7-годишното дете

Жители на селото искат справедливост
Обновена: 5 юни 2021 21:56 | 5 юни 2021 21:56, Камелия Цветанова
100

Тежък криминален случай. Момиче на 8 години беше открито удушено в самоковското село Ковачевци. За престъплението е задържан 15-годишен младеж.
Още по темата

А тази вечер близки на жертвата и жители на селото се събраха на протест с искане за справедливо наказание, съобщи Bulgaria ON AIR.

На момчето вече е повдигнато обвинение за умишлено убийство, като деянието е извършено по особено жесток начин.

Наказанието за такова престъпление е затвор от 10 до 20 години. Ако той бъде признат за виновен обаче най-вероятно присъдата му ще бъде намалена, защото е непълнолетен.

Семейството на момичето живее в покрайнините на селото. В петък било на училище, а след това излязло да играе навън. Около 20 часа обаче родителите му разбират, че го няма и подават сигнал в полицията. Близки и полицаи започват да го търсят. В акцията участва и 15-годишният младеж, който по-късно е задържан.

Родителите на задържания живеят в Самоков, но отказаха да коментират случилото се.  


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: протестКовачевци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Ddd преди 2 години
И сега БХК е в неразрешима дилема , на чия страна да застанат и кого да защитят.
26
1
 
6
 
! Отговори
абоната е на мо~~~ре преди 2 години
До `а бай Тошо` Комуниста Тито пускаше и такива да работят зад граница свободно.Китайските комунисти пък им намират бързо работа...Нашите комунисти просто бяха нагаждачи Партийци !
25
1
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
Протест против кого?! Не против убиеца,. кого останалото племе плющи и пребива от години *** за скотовете.!.
24
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бай Тошо даваше пари на тия да раждат по минимум 3! Не ги образоваше, даваше им общински жилища и само да раждат. МРАЗЯ КОМУНИСТИ......
23
23
 
0
 
! Отговори
Sir James преди 2 години
Ами ... българи сър! Така се забавляват примитивно-дивите балкански ***, знайни и като буггари по тия географски ширини!
22
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До бгНавремето един такъв разбойник, де крадеше и ракетираше, изнасилваше и убиваше го обесихме псето, ама сега е баш националният герой на българите. Още навремето великият македонски философ Паисий Хилендарски е написал за българите "От буггарсккото род, аз ще си клъццна ххуййя ако става народ!" Така че това племе проклето буггарсско трябва да се остави да се самоунищожи.
21
9
 
4
 
! Отговори
Марин преди 2 години
Гласувайте за слави. Той слуша суверена и ще върне смъртното наказание.
20
0
 
17
 
! Отговори
бг преди 2 години
99,99% от хората са за премахване забраната от смъртно наказание за изнасилване съчетано с убийство и никой не се съобразява с желанието на народа! Докога ! време е да почнат такива гадове да ги бисят по дърветата независимо от възрастта им.Трябва да се разбере че няма надежда за превъзпитание на такива и държането им затвора за наша сметка е безмислено!
19
7
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БОРИСОВ ЗАКРИ 10-КИ ДЪРЖАВНИ БОЛНИЦИ А ОСТАНАЛИТЕ ГИ ДОКАРА ДО ФАЛИТ И МЕГА ЗАДЛЪЖНЯЛИ В ЗАЕМИ ЩОТО ТЕ ТРЯБВАЛО ДА СЕ САМОИЗДЪРЖАТ А ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ ГИ ВКАРА В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ! ПРИБРА ПАРИТЕ ОТ ЕС ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ЦЕНТРОВЕ ЗА БЕЗПРИЗОРНИ ДЕЦА И ТЯХНОТО ЦЕЛОГОДИШНО ГЛЕДАНЕ. ВИНОВНИКА ЗА СТАНАЛОТО С МОМИЧЕНЦЕТО СЕ НАРИЧА БОРИСОВ И ЕЛЕКТОРАТА КОЙТО ГО ПРЕИЗБРА! ВМРО СЪЩО СА СЪУЧАСТНИЦИ НА БОРИСОВ В ИЗТОЧВАНЕТО И СЪСИПВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА!
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сече се като за световно, всеки уикенд виждам някакви стари камиони и даже да влачат трупи на коне и така всеки ден. Гешеф междувременно се занимава с бабите по пазарите и казва че всичко е под контрол. Държавата драги зрители е тръгнала по нанадолнището и няма спирачка. Запада е не 100 години пред нас, а вече 200.Разходете се на запад за да разберете найстина колко е зле държавата.
17
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тези са със същите права като аз и ти. Нямат един ден работа, и даже не говорят езика нормално. Жалка работа
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навярно убиеца е искал момичето за булка, но не се е получило
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бхк америка за България култи мулти отворено общество червената къща и много други ! Правете си изводите !
14
1
 
8
 
! Отговори
Тоз Индобългарин преди 2 години
Не е ли роднина на 8 годишното?
13
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИЗВЪРШИТЕЛЯТ НЕ Е ЛИ ТЕХЕН СЪСЕЛЯНИН??Ми да им го дадат и те да правят каквото решат с него. Ако там е живял и се е възпитавал - значи е тяхно произведение.
12
3
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Също и не трябва да се учат да се подиграват и присмиват и заяждат. Просто тия неща трябва да са табу. Малко дете не може да преценява и може да си докара беля най-неочаквано.
11
10
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
По новините сутринта казаха, че 15-годишния бил агресивен и налитал на всички. -=====- Тези неща никога не се правят от агресивни хора, а от смаккани такива, отритнати от обществото и докарани до животинство. Това е трагедия и за жертвата, и за извършителя. Ако детето не се е мотало само без надзор, нямало е да се случи. Момичетата трябва да се пазят и да не се обличат предизвикателно и да знаят, че не трябва да ходят в чужди къщи и да остават насаме с чужди хора.
10
0
 
17
 
! Отговори
констатация преди 2 години
Липса на държава. Справка: Сомалия. Дано не я "настигнем".
9
0
 
10
 
! Отговори
съмнение преди 2 години
Поведението на бащата ми се струва малко странно. Имам чувството, че истината е друга.
8
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента има бум на престъпността.