Жертвите при катастрофата край Микре са 4

Движението в района на катастрофата е временно ограничено
68
Жертвите при катастрофата край Микре са 4
Снимка: БГНЕС

Четирима души са загинали и двама са в тежко състояние след катастрофа на главния път София - Варна, край село Микре, съобщава БГНЕС.

Инцидентът е станал около 11.30 ч., след удар на два автомобила - с варненска и ловешка регистрации. На място са починали трима мъже, а след това в ловешката болница е издъхнал още един.

Още по темата
Двама от загиналите са били в единия автомобил и двама в другия, уточниха от областната дирекция на МВР в Ловеч.

От там посочиха още, че все още се изяснява самоличността на пострадалите и загиналите, както и причините за инцидента.

Движението в района на катастрофата е временно ограничено.

Пътуващите в посока София се пренасочват по път III-307 и път III-401 (заобикалят по третокласните пътища близката бензиностанция) и се връщат обратно на път I-4, а трафикът в посока Варна преминава през село Микре, информират от Агенция "Пътна инфраструктура".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
1
 
! Отговори
Щирлиц до 31 преди 2 години
Нали сме американска губерния,предвидена за разгръщане на войските,при бъдеща война срещу Русия,затова тук трябва да вирее единствено зомбиран обслужващ персонал.
29
0
 
1
 
! Отговори
Шофера преди 2 години
Ами то само като ги видиш как ги учат - да влизат в забранен участък от надлез ( насрещното ) ... без коментар ...
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Току що потвърдиха че жертвите са вече 5 и че този изпреварващия е бил в БМВ, не че очаквахме нещо друго.
27
2
 
4
 
! Отговори
Пострадал преди 2 години
Лека пръст на покойните. През 2018 г. бях блъснат на пешеходна пътека в Благоевград с резултат счупена ръка. Всичките ми спестявания, към 1000 лева, отидоха за лечение. Съдията оправда подсъдимия, който е таксиметров шофьор, ром, раздаващ бакшиши, че съм бил изскочил внезапно и било случайно. Оттогава не вярвам на съда.
26
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Благодарение на ГЕРБ нашата страна е сред първите в Европа по неграмотност, бедност и дългосрочна безработица. За 2012 г. по грамотност сме на 53-то място в света, далеч пред нас по грамотност са Киргизстан, Тринидад и Тобаго, Туркменистан, Тонга и др. Процентът на хората с трудности при четене и смятане у нас е най-високият в ЕС.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сперет смъртта по пътищата на България - всеки ден агинали , има начини ,не се правете на ударени ,че уж не омжете да се спарвите с този проблем- твърди санкции за самозабравили се му..т..ри и бизнесменчета със скъпи коли , определени маршрути за у..бий..ците тираве , които другите водачи да избягват и тотален контрол на шофьорските курсове
24
7
 
17
 
! Отговори
до 9 преди 2 години
Това, че по комунистическо е имало по-малко жертви е лъжа, която се вижда много лесно от официалните статистики. Тогава въпреки, че сигурно е имало 10 пъти по-малко коли, които също така са карани малко заради високите цени на бензина, жертвите са били 2-3 пъти повече от сега.
23
8
 
8
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Причината е ясна -- шофьорите са българи.
22
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Причината за инцидента аз мога да ви я кажа от сега: Липса на адекватен път - автомагистрала, която да свързва северна България! Тея междуселски шосета НЕ СА и първокласен път, а просто селски шосета през които може да се придвижиш от София до Варна и обратно по най-рискования възможен начин.
21
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
97г карах професионални кирсове към военните. Карахме чисто нов Зил131, голям кеф, нощно каране, полигони, зимно каране, след това на една лада мисля беше не помня. И така драги зрители 6 месеца интензивен всеки уикенд че и през седмицата. 24г без едно проишествие и само с една глоба за скорост (от тази година). Спазвам си 50 км в града, а гледам някакви пъпчиви 20г хвърчат с 80-90 на разбити глофове.На изпита сега ги питат дали имат 1500лв, и после защо се трепят по пътищата. Без коментар!
20
3
 
13
 
! Отговори
До Таню преди 2 години
Минах психотест за кат.В през 1980 г. Да ти кажа, че след завършен университет, този беше единственият изпит, за който не бях сигурна, че ще го изкарам. Резултатът беше приятна изненада. После го отмениха за любителите и нататък тана кот така. Няколко месеца курс, теория основни системи на автомобила, полигон, извънградско,градско,нощно.После брат ми с мен и след време ме пусна сама да карам. Нещо общо със сега?Един месец и готов "шафиор"и ...у дръвето или у насрещното.
19
1
 
11
 
! Отговори
до 22 преди 2 години
прав прав ама почти прав, колкото да тръгнеш да изпревариш и да се челосаш челно и на място.
18
3
 
17
 
! Отговори
не разбрал преди 2 години
Някакво проклятие ли тегне над тази отсечка или шофьорите са си некадърни?
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** той прав път бе
16
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Бойко докато ти стане прословутата магистрала колко хора ще измрат на това Микре. Да не говорим за все завършвания участък шумен Търговище и все на никъде.
15
9
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Щом не се дават подробности, значи виновния е някой наш човек. Некой от Прокуратурата.
14
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ушевите кияци, стоят в храсталаците, галят камерата и драпат макарите. Тя снима, той убит от работа.
13
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави е виновен,ако беше взел мандата нямаше да се случи това.
12
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бuгарите още не са стигнали цивилизационното ниво, нужно за управление на сложни машини.
11
8
 
8
 
! Отговори
Бико преди 2 години
След "разкритията" на служебното правителство за "злоупотреби" в дружество "Автомагистрали"( като че чужди фирми не сключваха договори с подизпълнители, само че печалбата излизаше извън границите на страната ни), строителството на "Хемус" ще спре. При социализма до Правец, при постсоциализма до управлението на Бойко. Е,сега " джитко-бибитко" Африкански да ви дострои магистралите. По статистика за година при СОЦИАЛИЗЪМА жертвите за година бяха 1100, сега са 600, но не е късно след 11.07 пак да ги