Продължава ваксинацията на открито в София и други градове

В столицата ваксинират на 4 места от 9 до 16 часа
71
Продължава ваксинацията на открито в София и други градове
Снимка: БГНЕС

В София от 9 до 16 часа днес ще работят четирите ваксинационни центъра на открито, разположени на входовете на Северния и Южния парк, Борисовата градина от страната на Орлов мост и на паркинга на хранителен магазин на булевард "Възкресение" в квартал "Красна поляна".

Изнесени ваксинационни пунктове са открити и на входовете на Морската градина във Варна и Бургас и в село Равадиново.

Желаещите да се имунизират срещу Covid-19 ще могат да го направят и в изнесения ваксинационен пункт в Стара Загора, разположен в парк "Артилерийски".

Подобни центрове ще има още в Бяла, Балчик, Плевен, Пазарджик и Велинград, съобщава БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
1
 
! Отговори
Да ти кажа преди 2 години
Слагат каквато искаш. За тромби, за автоимунни. А за след няколко години - не знам, ще стане ясно.
40
0
 
0
 
! Отговори
до 42 от славянин преди 2 години
Така е, слугите на мрака убиха Гаряев, защото всеки който оборва фалшивите догми на официалната наука им става смъртен враг!
39
1
 
5
 
! Отговори
Ганьо преди 2 години
До: номер 27 (Бау)Човече... какво да ти обяснявам?В нормални обстоятелства, в нормални държави, на хора, участващи в медицински експерименти им плащат, нали така?Ама България е ненормална държава, и се намираме в ненормални обстоятелства. Затова ни боцкат безплатно! И не само НЕ НИ ПЛАЩАТ, а ни и принуждават да се боцкаме с ДОБРОРОЛНАТА ВАКСИНА! Това какво е, ако не БЕЗОБРАЗИЕ?Това че няма да умра, или че ще ми поникне втори член не ме притеснява! На участниците в експерименти се плаща!
38
0
 
10
 
! Отговори
Мяу преди 2 години
До БауПоръчай си ковчег,защото ще поскъпват! А за *** не се кахъри,той ще те погребе.И певци песни за тебе ще пеят,така:Тоз който падне в със Ковидатой не умира!
37
0
 
13
 
! Отговори
Питам преди 2 години
Каква хигиена има в тия,палатки, фургони.къде е здравеопазването.или давай който оцелее оцелее.
36
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Говорих с един ром и той сподели че сигурно идеята на тези ваксини е да направят така че хората да се развножават трудно и той е против тези ваксини.
35
3
 
3
 
! Отговори
До Славянин преди 2 години
Да, за съжаление,Гаряев го убиха и това вероятно има връзка с фармацефтичната мафия.Беше гений.Той успява да лекува ,генерирайки поток от енергия на много далечно разстояние, болести като рак на панкреаса.
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-голям успех щеше да има ако на същото място продаваха хотдог и бира.Нещо няма желаещи за ваксинация както гледам по снимката от сайта.
33
3
 
3
 
! Отговори
до 24 преди 2 години
Надявам се повече лекари, работещи в Ковид отделения да видят препоръките ти и да започнат така да лекуват.
32
2
 
18
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Чували ли сте за Новосибирският изследователски институт на Влаил Казначеев и неговият наследник Пьотр Гаряев!? Още през 60-те години на минали век първият от двамата доказва експериментално енергоинформационното въздействие между живите същества независимо от разстоянието между тях, а вторият в по-ново време пак експериментално доказва прякото въздействие на мислите и думите на човека върху геномният му апарат, който се променя в конструктивно или деструктивно направление в зависимост от тях!
31
3
 
17
 
! Отговори
до 35 от славянин преди 2 години
Като малък до около 9-годишната си възраст съм боледувал постоянно, когато на 9 започнах да се занимавам активно със спорт, здравето ми рязко се подобри, та определено има значение как живееш - какво ядеш, каква е физическата ти активност, а и каква е психическата ти настройка към живота, което всъщност е най-важното!
30
5
 
8
 
! Отговори
до 35 от славянин преди 2 години
Генетиката ти се определя от начина ти на живот - от него зависи кои от гените ти ще бъдат активни и кои пасивни!
29
11
 
13
 
! Отговори
До 33 преди 2 години
Има генетични фактори, които определят дали ще имаш леки или тежки симптоми. Зависи от броя на АСЕ рецепторите ти също. Знаеш ли колко млади и здрави спортисти умряха? Поддържал се тоя! С ракия и високо самочувствие....
28
9
 
19
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Думата ''ваксинация'' в заглавието я заменете като минимум с ''химическа кастрация''!
27
10
 
16
 
! Отговори
до 31 от славянин преди 2 години
17 хиляди умряха заради запуснатото си физическо състояние и заради ''лечението'' от ковида, ти това ако не си го разбрал, значи имаш максимум една права гънка в мозъка! Аз защо не умирам от от него!? Защото се поддържам ежедневно и защото не ходя по болници некадърници да ме ''лекуват''!
26
5
 
29
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Напоръчали 20 милиона ваксини, за 6 милиона население... това е само за тази година. Това са по 3 дози на всеки човек, включително децата. Вчера в мобилните пунктове са вакснати малко над 400 човека. Питам на кого ще ги набиете тези ваксини? В ЕС 2024 ще стартира работа завод на Пфайзер само за ковид ваксини. Целта е - живот на стероиди. Да сме абонати на ваксини... Колко от вас са готови на това?
25
21
 
16
 
! Отговори
До 21 преди 2 години
Точно тия с леки симптоми поддържат епидемията. Ходите на работа, по магазини, вместо да се изолирате. 17 000 българи умряха заради вас. Егоисти и безсъвестни.
24
6
 
6
 
! Отговори
бла,бла преди 2 години
Щях да се възползвам от пункта в Северен Парк, ама си имам антитела...Ако паднат наесен, отивам да се чипирам и Бил Гейтс да ме контролира. Може пък така да хвана да свърша нещо по-полезно.
23
6
 
6
 
! Отговори
Тиквен фен преди 2 години
До взехте комисионните за 100 МИЛИОНА безполезни ваксини??? Абе, ти знаеш ли колко е населението на България??? Две дози тази година и 1 доза за реваксинация догодина за цялото население на страната ще ни стигнат 20 МИЛИОНА дози, ако смятаме по 3 дози за 100% от населението и даже ще останат неизползвани дози. Кога ги сънува 100 милиона??? То бива и може да лъжете, ама това вашето вече съвсем на нищо не прилича.
22
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време имаше по селата места за стригане и колене на овцете ,места за кастриране на бикове ,сега вече някак си е модерно евро-***-да-ло-джендъро-либерално демократично и се казват "места за ваксинация" честито на печалившите ов-це-глави изтеглили късата клечка.