Дете на годинка пострада при катастрофа на "Тракия"

Момченцето е настанено в болница с фрактури на двата крака
10 юни 2021 16:23, Ния Христова
39
Дете на годинка пострада при катастрофа на "Тракия"
Снимка: БГНЕС
Дете на година и половина пострада при катастрофа на автомагистрала "Тракия". Момченцето е настанено за лечение в болницата в Пазарджик, съобщава DarikNews.
 
Пътният инцидент станал на 85-ия километър в посока Бургас в следобедните часове на 9 юни. Екипи на "Пътна полиция", пожарната и Спешна помощ са били изпратени на място.
 
19-годишна шофьорка от Сливница се е блъснала с колата си в задната част на друг автомобил, управляван от 33-годишен столичанин. Пострадалото дете е пътувало в детско столче на задната седалка в ударения автомобил.
 
Детето е транспортирано в МБАЛ - Пазарджик с фрактури на двата крака.
 
Пробите за употреба на алкохол и на двамата водачи са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
1
 
! Отговори
Х преди 2 години
А възможно ли е да е нервирала другия участник преди това с твърде бавно изпреварване и в отговор на това да и е направил "тестна спирачките"?
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Абе шофере от 40 г! На магистрала само челни катастрофи ли стават, понеже ти катастрофа отзад не си виждал? Аман от плиткоумни коментари...
9
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На пътя очите трябва да ви са отворени на четири. Ако този отпред гледаше в огледалото за задно виждане нямаше да се остави тази да го удари. Но в повечето случай водачите се занимават с други неща вместо да гледат в огледалата. От 40 години съм по пътищата на БГ и чужбина. Виждал съм всякакви чудеса но такова като да го ударят отзад на магистрала не съм. В школите ги обучават колкото да може да тръгват и да спират. Не съм виждал да ги обучават в спазване на дистанция с голяма скорост.
8
1
 
6
 
! Отговори
вай вай ваййй преди 2 години
Уникална шАфИорка, браво!
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тва столче или не е било закрепено добре, или е някакъв китайски *** за 5 лв. Както и не е било вързано както трябва детето...
6
1
 
15
 
! Отговори
До 3 преди 2 години
Че то само ако жените правеха катастрофи, щяхме да сме китка. Скоро един се нацепи челно в друг и загинаха петима.Тая че е заспала патарана повече от ясно. Имаш ли нещо да кажеш за мъже от типа "Вижте ме кой съм аз"
5
1
 
11
 
! Отговори
ДА преди 2 години
Както и друг път съм казвал,младите шофьори да се проверяват всяка година!Купена ли е книжката,как е взет изпита-да минат на един полигон и тогава-на пътя!Тя е карала няколко десетких "часа" из София с 50 км/час и взела книжка.Ама на магистралата не е сама!
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така се получава когато вместо спирачка натиска газта. А когато е вдигнала двата крака е взела книжка. На магистрала да се удариш в задницата на предният автомобил това никога няма да го разбера.
3
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се забрани най-накрая на жени да шофират. То бива разсеяност...
2
0
 
10
 
! Отговори
Шкафче с пачки преди 2 години
Къде си е бъркала девойката, та не е видяла колата от пред ?
1
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да съдят производителя на столчето.