37-годишен загина след удар в билборд на "Хемус"

Инцидентът е станал малко преди разклона за Провадия
17 юни 2021 13:45, Ния Христова
19
37-годишен загина след удар в билборд на "Хемус"
Снимка: БГНЕС
37-годишен мъж от Казанлък е загинал при пътен инцидент на автомагистрала "Хемус". Инцидентът е станал малко преди разклона за гр. Провадия. Това съобщиха от ОДМВР - Варна, предаде Нова тв.
 
По първоначални данни мъжът, който е е управлявал лек автомобил, по неустановени до момента обстоятелства е излязъл извън платното за движение и се блъснал в крайпътен билборд.
 
По случая има образувано досъдебно производство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Веско преди 2 години
До Анонимен 7 Направо да изсечем всичкои да асфалтираме полоси по 200 метра!
10
0
 
2
 
! Отговори
Waffen SS преди 2 години
Но защо е монтиран билборда по средата на платното за двежение
9
0
 
2
 
! Отговори
ПорЦелан преди 2 години
Беше средата на 90-те. Опел Кадет 6-7 годишен. Някой беше разсипал на магистрала Хемус трошени камъни. Двете десни гуми се спукаха едновременно. Поне 110 км/ч. Спрях на аварийното платно. Едната гума я смених с резервната, сложих триъгълника на задното стъкло, взех по-здравата гума под мишница и на стоп отидох до Ябланица. Там имаше една яка гумаджийка в един двор, сложи ми вътрешна гума и пак на стоп се върнах до колата. Не успях да се ударя в билборд.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пичове, как се пука предна гума на кола? Ако е за 30лв.парчето от интернет може. Или е с лепен борд. Според вас на 100м от пътното платно трябва да бъде премахната всичко? Щото джигитите трябва да шпорят неподържани таратайки и да не спазват ограниченията. Или безотговорни водачи на товарни камиони могат да ръсят каквото си искат по пътното платно??!! Вместо билборд на пътя му можеше да е семейство с деца!!!!
7
0
 
4
 
! Отговори
Оффффф! преди 2 години
До Анонимен 7. Карай по пътното платно с разумна скорост и няма да имаш проблем с билбордовете, дърветата, пасящи край пътя крави, пешеходци, каруци и други такива крайпътни "препятствия". И преди да си ме заподозрял в нещо, повтарям: "разумна скорост", а не с разрешената, защото тия ограничителни знаци са слагани от някакви кретеноидни безумци. Аз лично не се съобразявам с тях, но имам и чувство за самосъхранение и никоя спукана гума не може да ме изхвърли от пътя.
6
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При пукане на предна гума с висока скорост се убивате за секунди. Губите управление и загивате. Ако не бееше този билборд човека щеше да оцелее. Къде са контролните органи да премахнат всякакви препятствия покрай пътните платна. Говорят за война по пътищата но тази предпоставка за война я създават Те Сеяндурските Управници.
5
3
 
15
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 2 години
А къф yu търсят билбордите до пътя. Дори в Турция са на 50 метра от пътя!?
4
2
 
10
 
! Отговори
Сланина и Зурла преди 2 години
БМВ?
3
4
 
12
 
! Отговори
Момо преди 2 години
Сигурно се е бил зачел в рекламата...
2
8
 
20
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Да се арестува и разпита билбордът какво е правил на местопроизшествието в този момент. Крайно време е срещу билбордите, дърветата и стълбовете да бъде предприета някаква наказателна акция - колко народ си отиде заради тези престъпници...
1
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хахаха е бати начина да си отидеш, направо е комичен. този с БМВ ли е бил? само питам де