Риск за почивките на много българи в Гърция заради проблем с туроператор

Анулирани са всички резервации за хотели до 26 юни
Обновена: 19 юни 2021 08:08 | 19 юни 2021 07:45, Петя Славова
42
Риск за почивките на много българи в Гърция заради проблем с туроператор
Снимка: БГНЕС

Агенции в България са получили съобщения, че гръцкият туроператор "Музенидис травъл" анулира всички резервации за гръцки хотели до 26 юни, с препоръка да бъдат преместени след 1 септември или направо за следващата година, съобщи БНР.

"Музенидис Гърция" ни предупредиха на 16-и в 9 часа вечерта. "Музенидис травъл" в България прави всичко възможно със собствени сили на настаняват клиентите – и 18-и, и 19-и и 20-и, като в момента сме платили до 20-и настаняванията на клиентите.

Колеги от Гърция съответно чакат също помощ, те са си взели – така да кажем, ваканция. Надявам се, че от следващата седмица ситуацията ще се стабилизира и ще можем всички заедно да продължим работа", обясни представител на "Музенидис травъл" в България Тодор Севастакиев.

Той заяви още, че българският офис на "Музенидис" е финансово затруднен, но изплаща всички задължения към партньорски туристически агенции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
почивката в Гърция - 3 дни на КПП-то и 3 дни на морето:)..будали!
9
0
 
13
 
! Отговори
Дребният шрифт е преди 2 години
кото рекламата на нашите хотели за предлагания безплатен паркинг, който почти винаги е пълен преди да пристигнеш.
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
се скарах с мястото на настаняване, те ми казаха четете всичко, писах на букинга, звънях им и те казаха има дребен шрифт!!! и накрая отидох , а не исках , а от мястото за настаняване написали на букинг, че не съм отишъл и въпреки ще им предоставих бележка от мястото за настаняване в емайл , букинг ме глоби и ми взе генеуса ниво 3 за една година!!!
7
7
 
9
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Крайно време е ,,другарите" и новото правителство за затворят границите ,както си бяхме 50 години!Не зад а до границата беше проблем да стигнем.Каква е тази слободия? Какво чакат Радев-Янев-Рашков,затварят ги и няма проблеми!! ......Организирано само в Русия и Белорусия,току що възстановихме дружбата и полетите с ,,Аерофлот"
6
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
като сте толкова запознати с букинга, четете ли дребният шрифт! вашата карта може да бъде по-всяко време от мястото за настаняване и ако няма наличност резервацията анулирана, а ако има, пари обратно ще вземете ако искате да анулирате ама друг път!!! четете, то не е само да мучите по форумите, какво като сте взели стая с безплатно анулира 3 дни преди настаняването или плащане на място, ако не четете дребният шрифт! значи никога не са ви пробвали картата, моята така няколко пъти и понеже
5
5
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПРИ НАЛИЧИЕТО НА БООКИНГ Е СЛАБО УМНО ДА СЕ ПОЛЗВА ТУРОПЕРАТОР ЗА ГЪРБИЯ! ИМАТ МНОГО ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ ПРИ ПРОБЛЕМИ ! БООКИНГ Е СКЪП КОГАТО СЕ НАЕМА ОТ САМ ЧОВЕК НО КОГАТО Е ЗА ПОНЕ 2-*** И ПОВЕЧЕ НЕ Е ТОЛКОВА СКЪП И АКО СИ ПРАВИЛ ПОНЕ 2 РЕЗЕРВАЦИИ ПРИ ТЯХ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИШ И 10% ОТСТЪПКА НА ОПРЕДЕЛЕНИ МЕСТА!
4
5
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ЧЕ КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ ХОДИ В ГЪРЦИЯ КОГАТО СИ ИМАМЕ МУТРОМОРИЕТО !
3
5
 
3
 
! Отговори
Чоко преди 2 години
Букинга взима 15% комисион бе батко? Нещо си объркал компоти компутри. Иначе за грецко сами е най-добре ама пак през букинг или аирбнб че поне да има кой да върне парата.
2
2
 
1
 
! Отговори
вай вай вайййй преди 2 години
Чудесно!
1
2
 
29
 
! Отговори
Чоко преди 2 години
Тези хора не разбраха, че за такива дестинации като Гърция трябва да си организират сами пътуването. Има десетки сайтове за резервации и прав ви път. Не завидите от никой. Не плащате комисионни. Най-добре обаче е връзка директно с хотела и договоряне. Цените падат още повече.