Велоалея падна върху паркирани коли във Варна

Трасето за колелета е било изградено едва преди няколко години
Обновена: 20 юни 2021 14:14 | 20 юни 2021 12:32, Ния Христова
71
Велоалея падна върху паркирани коли във Варна
Снимка: Facebook/Виждам те КАТ-Варна
Велоалея във Варна се срути върху паркирани автомобили. Инцидентът е станал на бул. "Янош Хуняди", съобщи bTV.
 
Около 4 часа тази сутрин се е чул тътен, разказват граждани. Подпорната стена на велотрасето, което минава успоредно по булеварда, се е срутила. Паднало е и едно дърво. 
 
Общо пет коли, паркирани наблизо, са пострадали.
 
Според собственик на един от пострадалите автомобили е имало проблем още при изграждането на велоалеята. Тогава се е появила пукнатина на стената заради тежкия валяк, който е използван, за да се трамбова трасето. 
 
В момента на мястото има полицейски екип.
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очаквам скоро брифинг на ГЕРБ, в който ще съобщят, че Петков е свършил тази работа. Така де... Изпразниха язовира, а един път няма да сринат. Ако не вярвам на Герб на кой, на собствените си очи ли? Или на мозъка си? Вярвам на Герб, те ми разрешиха да пътувам в Гърция. Изобщо да пътувам навсякъде, но пък ЕС ми забранява, сменят ми вече два пъти полета.
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гарантирано от ГЕРБ!
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие си ги избирате!
42
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро няма да има какво да пада. Всичко, което уж е направено ще изчезне. Всеки ден чувате за какви милиарди става въпрос. То и да не чуваме, нали виждаме какво е построено и колко време изкарва. Нима всеки не шушука от години точно това, което в момента Петков дава като липси..... Ако бяхме нормална държава, сега всички отговорни осъдени и конфискация на палатите и лимузините. Жалко, че Стъки ще остане без работа, а трябва да вруща услугата с милиона. Защо са решили, че всички са ***?
41
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вали, вали, вали...отваря ни работа, работа, работа..
40
2
 
14
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Ами нали трябва да остава комисионна за кмета ни-Портних, за който всички знаем, че шмърка бело... Никога повече ГЕРБ !!! Само в учебниците по история и то в най-грозната част наредени до комунистите, каквито всъщност и са крадливите гербаджии.
39
2
 
15
 
! Отговори
Работа работа работа преди 2 години
Ако вали още няколко дни....във Варна няма да остане инфраструктура....и само да подчертая лек дъждец !!! Ако питате ГерП и кеметчето Ваньо...такива дъждове не са валяли от векове ...
38
0
 
7
 
! Отговори
До коментар 34 преди 2 години
Варненци бъдете смели,и аз знам кой е тоя,ами дайте да му дадем възможност за един ден да начука камъни на един километър и ги подреди за асфалт,ще видим резултат.не само да взема Комисионна за това.ще му стъжня живота.
37
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не е нищо. Тепърва ще видите как се е строило през тези 11 годиники. Като започнат да падат виадукти мостове да се гърчи асвалт да падат блокове от новото строителство тогава ще стане Весело. Дано никога не ни друсне онова земетресение от Вранча както ни друсна през 1977 година че тогава ще стане още по Весело. Тогава във Свищов паднаха блокове и убиха цели семейства. Сега не искам да си представям колко народ ще си отидат без време. Да ни пази БОГ от мутренско строителство..
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Строим качествено!Работа, работа, работа трябва след построеното от нас!
35
1
 
11
 
! Отговори
няма лошо преди 2 години
Пак се отваря работа, работа, работа
34
1
 
17
 
! Отговори
Мдам... преди 2 години
Работа, работа, работа!Парите усвоени, работата претупана...Гарантирано от ГЕРБ.
33
0
 
18
 
! Отговори
До : Предлагам преди 2 години
Какво има да се установява...всички Варненци знаем кой го е правил , реално друг няма , поради простата причина...че не се допуска друг играч !!!! Наказани няма да има ... собствениците на колите няма да получат нищо. Ако нямат каско
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време всички алеи бяха пригодни да издържат танк, порой и др., но сега е демокрация и няма такава опасност.
31
0
 
7
 
! Отговори
Предлагам преди 2 години
Да се установи кой е строителя на това ,колко пари да дадени,коя е фирмата и тези хора да се накажат .както едно време се строяха пътища с чукане на камъни с чук ,сега те да започнат така да строят пътища,асфалта аз ще го поставям.ще се вижда качеството.сега е м.а.ф.***.
30
1
 
11
 
! Отговори
Работа, работа преди 2 години
Всичко е наред с хаоса.
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
добитъков и "приятелките" му да правят молебен за суша, че ако вали още 2-3 дена до изборите ще се преименуваме на Венеция
28
2
 
14
 
! Отговори
Shark преди 2 години
ама едни пари са взети, нали така. Работа, работа, работа....кражби, кражби, кражби.....ред в хаоса...който герберите създадоха. Няма ли да бъде подведен под отговорност най-после някой, а най-вече Бойко!!!
27
2
 
10
 
! Отговори
Да му мислят преди 2 години
Парите са усвоени... ГерП са пътници ....да му мисли който ще дойде на власт..... Ванко го чакат е Хайфа....едни ПрЕатеЛи
26
2
 
15
 
! Отговори
Балкански преди 2 години
Гласувайте пак за наркомана кмет ....и ГЕРБ...!!! И мостове ще почнат да падат.....при малко дъждец