Какви щети остави бурята в Лом?

Екипи работят по отстраняването на авариите след проливните дъждове
21 юни 2021 09:02, Петя Славова
3

Продължава отстраняването на щетите след наводненията и ураганния вятър в Лом. След поройния дъжд е изровен асфалтът по някои улици, има десетки паднали дървета и скъсани електропроводи, предава Bulgaria ON AIR.

Цели квартали в съботната вечер останаха без ток за близо два часа. Бурята отнесе и покрив на бензиностанция, а десетки коли се оказаха във воден капан. Сериозно пострадал е пътят към Козлодуй.
Още по темата


Според местните власти от ураганния вятър са паднали много дървета и клони, които са запушили част от отводнителните шахти и така те не са могли да поемат големите количества вода.

Екипи на пожарната, електроразпределителното дружество и общински служители работят по отстраняването на авариите след бурята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
Бурята в Лом е нищо в сравнение с турското културно наследство, кафевите инсекти на Лом!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ломдон
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемите са свързани с забатаченото започване на воден цикъл, допотопната ВиК система, липсата на превантивни мерки и укрепването на прилежащите хълмове с дървесни стени, предотвратяващи свличането на земни маси. За сметка на това 40% от гласувалите са подкрепили ГЕРБ, та е пълна имистерия как от толкова много "работа" се е стигнало до тук.Пълна мистерия. Поне кмета си лекува кризата на средната възраст изживявайки се като футболен селекционер. Другото - после.