Пияният шофьор от Горна Оряховица седнал да кара след семеен скандал

Пробата му за алкохол показала 4,56 промила
25 юни 2021 23:30, Красимир Ангелов
23

Граждански арест в Горна Оряховица. Снощи двама младежи са забелязали автомобил, който е криволичил по улицата. Успели да го спрат и задържали шофьора до идването на полицията. Пробата за алкохол показала 4,56 промила.

След подадения от двамата мъже сигнал - на мястото на гражданския арест в Горна Оряховица пристига патрулен екип.

Още по темата
"Дежурният ни изпрати по сигнал на ул. "Княз Борис" в Горна Оряховица заради сигнал на двама водачи, които забелязали лек автомобил, криволичейки по пътното платно. Същите го застигат, спират и му вземат ключовете. Ние без тяхната намеса, нямаше да го установим водача", каза младши автоконтрольор към РУ - Горна Оряховица Любомир Белчев.

Полицаите веднага направили на шофьора проверка с дрегер, който показал рекордното количество от 4,56 промила алкохол в кръвта му. Нарушителят отказал кръвна проба и бил задържан за 24 часа в полицията.

"Не е разказал точно какво количество алкохол е употребил, имал е някакви семейни проблеми вкъщи, където след употребата на алкохол - запалва автомобила и потегля в някаква посока, коментира младши автоконтрольор Пламен Кирчев.

Закононарушителят до момента няма регистрирани сериозни провинения в полицията. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всеки си има извинение. Не ни интересува каква е причината, стига са се правили на света вода. Ако беше убил някой на пътя, никой не го топли че имал проблеми. Ако всички сядаха зад волана когато имат семейни проблеми то нямаше да има некатастрофил автомобил.Стига с извиненията и оправданията
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ОффМоже бракът да е сложен. Но това не значи, че трябва да застрашаваш живота на другите, защото ти не можеш да си оправяш бакиите. И без кола може да си поразведриш главата. Дядо му все на кола се качвал като се посдърпал с баба му. Ама сега нали всеки не слиза от трошката, та даже и като се скара с жената , не знае други освен с вярната моторизирана спътница.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са тия моди като се напиеш, да сядаш в колата?
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ОтговорА ако не го беше срещнал и той беше помел някой или някои, тогава какво? Криворазбрано приятелство в ущърб на другите. Като се натаралянкаш от сложни житейски проблеми, излез се разходи пеш да ти поизтрезнее главата. Ама нали *** отдавна не ходи пеш, че да не го помислят за по-беден, отколкото е...
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Не се прави така!Бравос! И при следващия скандал да прегади някой и му съсипе семейството. За да запазим неговото, което и без това не върви и той не си оправя проблемите, освен с алкохол. Страхотна логика.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо мутрата от Банкя - Боко тиквата не е в затвора?????
14
2
 
15
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
ГЕРБаджиите редовно шофират пияни или надрусани...
13
2
 
4
 
! Отговори
Шопо преди 2 години
Как ли ще го преживее *** му ???
12
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Електората на радеФ пoдивя съвсем
11
0
 
4
 
! Отговори
мхмхмхмх преди 2 години
Ами бой ще го вкара в релсите,друг път да не се кара,да пие и да се качва в автомобила !
10
2
 
15
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До Не се прави така!:Точно така!Преди години късно вечерта се прибирам от работа към дома.Спрях за малко на улицата нещо да проверя,и до мен спира един набор,бивш съученик,който също се прибираше за вкъщи,ама солидно почерпен и бая пиян!Помолих го да слезе от колата,вземах му ключовете,оставихме я там,паркирана и заключена,след което го закарах до у тях!Разбрахме се на следващият ден,като се наспи,изтрезнее и изветрее,да се обади да му върна ключовете,както и стана!
9
9
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Кой знае каква гад му дудне......- Ами като не знаеш, защо даваш мнение. А сега си представи, че му дудне, защото само пукницата го интересува и му е все тая има ли какво да ядат децата.
8
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само тоталитарен режим ще оправи България!
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия *** от КАТ, как не ги е срам? И полицията стана прогнила институция, благодарение на простите полицайчета, дето рекетират обикновените българи.
6
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горкият човек! Не му е лесно.Искрено съчувствие.
5
17
 
17
 
! Отговори
Не се прави така! преди 2 години
Ок, видял си го че е неадекватен. Ок, вземи му ключовете, остави му бележка с телефон къде да си ги получи на следващия ден. Ама защо му скапваш живота допълнително с глобите от КАТ ? Защо бе? Семейните панаири са 99% заради липса на пари. И какво направихте?! Разсипахте още едно семейство!
4
20
 
16
 
! Отговори
Офф преди 2 години
Като знам Горна Оряховица колко е населена - остави. Вероятността да сгази някой заблеян плъх е по голяма. И кво направихте? Разкатахте човечеца. След 500 метра щеше да си паркира някъде да изтрезнява. После, я спаси брака си, я не, ама с тия "герои с гражданския арест" тотално го съсипахте! Аре герои да ви се връща! Щото то брака е сложно нещо! Аре дано да ви се случи и на вас!
3
3
 
17
 
! Отговори
Бат Андрей преди 2 години
По-добре да го затворят. Малко да си почине от жената и децата, че ще уморят!!
2
8
 
4
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Трябва да се пие!Я какъв хубав завод си инат в ГО.Най-хунавия спирт :)
1
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така да се каже човека е жертва,а не престъпник, както първоначално изглежда. Кой знае каква гад му дудне от десетилетия и накрая горкия не е издържал. Когато има пряка заплаха за живота и здравето на даден индивид, той почва да действа първосигнално, с оглед на собственото си оцеляване, без да жали усилия и без да се замисля за това какво точно прави. Така че пускайте го човечеца и му назначете охрана. Явно това семейство ще го съсипе и умори.