Тапа задръсти обходния път на АМ "Тракия" край Стара Загора

Задръстването се образува заради верижна катастрофа
28 юни 2021 13:19, Ния Христова
10
Тапа задръсти обходния път на АМ "Тракия" край Стара Загора
Снимка: БГНЕС
Километрична колона от автомобили се е образувала по обходния път на ремонта на магистрала "Тракия" край Стара Загора, съобщи bTV.
 
Пречината е верижна катастрофа, станала около 8 ч. сутринта малко след село Ракитница.
 
Четири коли са се ударили, а един човек е откаран в болница.
 
Полицията периодично пропускаше движението камо към столицата, а след това - само към Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
paul61 преди 2 години
До 7- Недоразбрал / Ти *** ли си че на черното казваш бяло ? Какви магистрали какви пет лева - 200 км. магистрали за 12 години срещу 400 км вярно пътища 1944-1989 година . И последно не само че нищо не знаеш но си и неграмотен ./ Пишеш на развален български / По добре се скрий в черупката си и не пиши повече за да не стане ясно на всички колко си неук.
8
1
 
2
 
! Отговори
... преди 2 години
До Недоразбрал А ти стига защитава този "човек". Защо отлагаха ремонта толкова? Дали, за да не мине гаранционния срок? Дали никой не се сети, че лятото ще е така? Срокът за пускане е 22.07, но няма да се спази. Не може този път вече да поеме такъв трафик. Дори и да може не трябва да ги има джигитите, а те са много. И КАТ вместо да висят като... и да снимат защото на всичкото отгоре и ограничение от 60км има по цялата отсечка (от временни табели от чистенеот на храстите) да си вършат работата.
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако се спазваха ограничението и дистанцията,нямаше да има подобни сакатлъци!Бай *** обаче иска да ги минава всичките с 200!
6
18
 
11
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Стига сте висяли м,ди по всички портали да плюете по човека ,който направи пътища и магистрали долу горе да ни доближат до европейското ниво!!Не ривети против тея дето 70 години крадиха,слугуваха на руските си господари и ни оставиха на руина,а сега пак ги тикате да ни доунищожът,а плюете и виете против ГЕРБ и Борисов,дето изведоха България на средно ниво в ЕС!!И престанете с пучите масали,че България е най бедната страна едва ли не в Света!?Не виждам никой червен да бяга от бедността в БГ?!
5
16
 
22
 
! Отговори
paul61 преди 2 години
Нали Бойко построи магистралите на България ! Гласувайте за него и може да се реализира приказката - Ходи пеша ! Това е резултата като те управлява крадлив и *** човек 12 години . Решението е едно повече крадци при бай Ставри , за да може на всеки да му е ясно че има видов ден !
4
2
 
5
 
! Отговори
ударил се в язовир преди 2 години
прЕчината , камо ? ама много сте грамотни бееее :) иначе цензурирате , триете коментари и блокирате потребители .
3
7
 
7
 
! Отговори
60г. софиянец преди 2 години
а полицията що е пропускала пътуващите към столицата ? без тях тук е по добре .
2
21
 
13
 
! Отговори
В. на МПС преди 2 години
Уж всичко е под контрол.....Гарантирано от Радевото правителство.
1
3
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
На език какъв в първото изречение словоредът е? Какво означава думата "прЕчна" в превод от суахили? Какво означава думата "Камо" в превод от суахили?