Клон падна върху две деца и учителка по време на тържество

Децата са без сериозни наранявания, а учителката е хоспитализирана
30 юни 2021 17:00, Ния Христова
9
Клон падна върху две деца и учителка по време на тържество
Снимка: БГНЕС
Клон от дърво се е счупил и паднал върху две деца и учителка по време на училищно тържество в Габрово. 60-годишната преподавателка е настанена в местната болница.
 
Инцидентът е станал днес около 13:30 ч. в двора на СУ "Райчо Каролев", уточнява БТА.
 
Директорката на училището Дарина разказа, че на тържеството, което е било по повод завършване на учебната година от четвъртокласници, са присъствали и много родители. Две учителки и децата решили да си направят снимка и застанали под дървото, когато един от клоните се счупил и паднал.
 
Екипи на полицията, пожарнта и Спешна помощ са пристигнали на мястото.
 
Децата са прегледани на място и освободени.
 
Класната ръководителка е била транспортирана в областната болница "Д-р Тота Венкова". От болницата информираха, че жената е получила контузна рана на главата, но е контактна и в момента е под наблюдение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
За прокурор е! преди 2 години
Братът на Т. Дончев е шефът ,който трябва да отговаря за този инцидент,а и не само за него! Например да отговори как се разходва бюджет от милион и половина за теменужки и турски лаленца,като за тази си дейност харчелъка е не повече от 100 хил.лв,а дърветата като тези никой не им обръща внимание! Явно теменужките е печеливш бизнес,докато за подържането на короните е нерентабилно!!!
5
2
 
3
 
! Отговори
malart преди 2 години
Да, ако не бяха удължили учебната година, нямаше да стане така. Четвърти клас трябваше отдавна да са завършили
4
0
 
2
 
! Отговори
нехайство преди 2 години
Такъв клон има и в Северния парк в Надежда София.Въпрос на време е да се стовари на нечия глава,защото е на алея ,където се разхождат хората.Сутринта съпруга ми го забеляза и ми го посочи.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е като удължиха учебната година.
2
0
 
4
 
! Отговори
директоркатаДарина преди 2 години
Да не ви е първа дружка, че не сте й написали фамилията. После се чудим как така децата не зачитат учителите. Ми има от кого да гледат.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ти падне клон върху главата, по време на тържество, звучи и изглежда някак си по-натюрлих и човек би могъл да го приеме. Но все още се чудя на силистренските ушеви, с какъв акъл гърмяха гранати пред деца от детската градина, по случай първи юни и без малко да ги изпотрепят.