Мъжът, нападнал момиче в Бургас, имал няколко различни мотива

Един от тях е, че искал "да избави баща си от невидими човечета"
1 юли 2021 09:58, Ния Христова
32
Мъжът, нападнал момиче в Бургас, имал няколко различни мотива
Снимка: Pixabay
Мъжът, нападнал момиче нож в Бургас, остава в ареста. Това постанови Окръжният съд. Във вторник мъжът рани сериозно 17-годишна ученичка на пешеходна пътека. Тя е настанена в болница с 18 прободни рани, припомни Нова тв.
 
В съда бяха представени документи за това, че нападателят е с „параноидна шизофрения". Заседанието бе прекъсвано неколкократно заради поведението му.
 
"По информацията, с която разполагаме, обвиняемият е бил настанен за лечение в областния диспансер последно през декември 2015 г. По негови самопризнания, той не е приемал поддържаща терапия, като е бил изцяло некритичен към заболяването си", обясни наблюдаващият прокурор и ръководител на Бургаската окръжна прокуратура Георги Чинев.
Още по темата
 
Той обясни, че между обвиняемия и пострадалата е имало разговор, след който Иван я е нападал, хващайки я за косата, той прорязва гърлото й, като причинява прорезна рана с дължина 15 см, след което й нанася 16 прободни рани в гърба. Според обвиняемия причината за нападението е конфликт с брата на момичето. Той също е разпитан, но има несъответствие между двете версии на двамата мъже.
 
"Това, което може да се изведе като безспорно, е, че те са имали конфликт. Обвиняемият твърди, че е чул слухове, че братът на пострадала е злословил срещу него. В последствие той заявява, че предприел посегателството, за да може да избави баща си „от невидимите човечета, които го тормозят”. Веднъж той посочва, че мотивът е омраза към брата на пострадалата, след това – че е искал да избави баща си",  обясни Чинев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
17
 
9
 
! Отговори
Щеше да е по-добре преди 2 години
от соца, затова ви подлъгаха да скачате.Нарочени сте за заличаване българи.Тук пречите и сте излишни!На новите ни господари им трябва златната българска земя.Оцелелите от геноцида стават техни слуги.
4
4
 
20
 
! Отговори
В лошия Китай щеше преди 2 години
да се прави на мъж като напада камъни с тежкия чук.Мноого щеше да работи тежък труд, който превъзпитава като пречупва такива кeлeмeта.Тук сме много демократични и отмениха смъртното наказание, което се изпълнява в лошия Китай и в нЕкои добри американски щати.Проклетото ни племе няма да се оправи без Военен режим.
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лудите в тая държава се разхождат спокойно, тормозят хората и дори ги убиват. Докога лечението им ще зависи изцяло от самите тях? И не обвинявайте марихуаната цял свят ни се смее на средновековните закони.
2
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А къде спи Рашков? Изчегъртва полицаите, а?
1
5
 
26
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Няколкото мотива се наричат ШИЗОФРЕНИЯ СЛЕД УПОТРЕБА НА МАРИХУАНА И ДРУГИ НАРКОТИЦИ. НЕ СА ЕДИН И ДВАМА ТАКИВА. ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ!