Меле в ромска махала, 38-годишен е ударен с бутилка

15 души са задържани след инцидента в Благоевград
4 юли 2021 07:51, Ния Христова
44
Меле в ромска махала, 38-годишен е ударен с бутилка
Снимка: БГНЕС
38-годишен мъж е ударен с бирена бутилка по главата при сбиване в ромската махала "Предел" на Благоевград. Прегледан е и е освободен.
 
Сигналът за масовия бой е подаден малко преди 18 ч. Махалата е блокирана от полиция и жандармерия, а сбиването е прекратено. 15 души са задържани.
 
Жители на махалата казват, че са се чули изстрели. Предполага се, че те са от полицията, които са стреляли във въздуха, за да овладеят сбиването.
 
След скенер в МБАЛ-Благоевград е установено че пострадалият В.Д. няма тежка травма, полицията го прибра за да даде писмени показания, информира БГНЕС.
 
Все още не е ясна причината за масовото сбиване. По начало от снощи подстъпите към ромската махала са блокирани от жандармерията като превантивна мярка срещу търговията с гласове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
333 преди 2 години
Щях да се учудя, ако беше ударен с енциклопедия Британика!
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без закон за защита на нацията и расата няма никакъв положителен изход за нас. Чака ни бавна смърт. Нужно е всякакви леви, анти-фашистки, анти-расистки, толерантни и др. чужди за бялата раса и култура организации да бъдат забранени, а техните членове или изгонени от България, или да им бъде забранено доживотно да заемат ръководни длъжности и да работят с деца. Забрана на пропагандата на всякакви лъжи за равенство на раси и полове в публичното пространство. И много бързо ще започне подобрение.
28
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никакви социални помощи, програми за включване, обучения, мили усмивки и др безмислици не могат да променят нискокачествената ДНК. Крайно време е това да се разбере и всички сили и средства да отиват за качествен генетичен материал, който да произвежда и да се възпроизвежда. И без толерантност повече. Толерантността е добродетел само в загиваща и деградирала цивилизация.
27
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мирни, кротки и образовани, отрудени хора са нашите *** братя. Затова трябва да ги толерираме и храним с данъците си още дълги години, чак до затриването на държавата България...
26
1
 
14
 
! Отговори
А-Я преди 2 години
Да дава писмени показания ??? Писмени ??Как ще пише и кой ще успее да го прочете??Ще видим как герберастките фенове ще гласуват на " телевизора"..Съществата са полуделиТежко ни
25
0
 
8
 
! Отговори
Mdaa.. преди 2 години
Mdaa..
24
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** работа! Нищо не става от тях.
23
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов втрещи и свои, и чужди, след като отиде при Ердоган седмица преди вота у нас. Неслучайно дежурните "кънчовци" са в ступор и никой още не е коментирал безумния ход на бившия премиер.Обади се единствено потресеният Ангел Джамбазки, който акцентира на двете турски знамена от общия фотос на двамата приятели.А Борисов не престава да изумява. Той видимо страда по изгубената си роля на международник и лансира паралелна реалност, каквато му изнася. Разбира се, с тъжния дъх на минало свършено. И най-вече на отчаяние и безизходица.
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма новина .. то друго освен да пият и да се бият в тез махли става ли , разбира се на соц помощи?
21
2
 
18
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 2 години
"Меле в ромска махала"...това не е новина...това си е стара традиция...да уважаваме старите български традиции...
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има да чакат да даде писмени показания
19
1
 
16
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Кой е платил за скенера, това е скъпо изследване
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 17----------------------------------- Българите ли ги държат? Те сами се държат защото не искат да учат и работят.Това им е генетично заложено. И в други проспериращи държави са в гета-доброволно.
17
2
 
23
 
! Отговори
евророма преди 2 години
що трябва да има причина за мелето ? това си им е в кръвта , ядат пият , прегръщат се , и после се бият .
16
2
 
12
 
! Отговори
Брадван преди 2 години
Абе оставете електората на тиквата и доган да се изтрепят бе, даже продайте правата за живо предаване на някой тв канал, направо ще има световен успех.
15
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има избори а няма кеш и гласуващите за кофпомпаджията тотално откачиха.
14
1
 
11
 
! Отговори
Бутилката пе-ве-це преди 2 години
ли е била?!
13
9
 
7
 
! Отговори
Ганьо като не може.. преди 2 години
бай Ром ще си направи успешна държава.Гола Н2О сте байганьовци.
12
0
 
18
 
! Отговори
Да преди 2 години
Каква чудесна новина!
11
1
 
14
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Ромалес-цингафалес ще изядат главата на политическата мафия, която ги развъди, за да ги ползва за електорат. А щом и те станаха основна тема на новините, а не благосъстоянието, възходът и растежът на българите, сами си направете сметка, дали имате държава или просто имате нещо като държава с табела "България"!