Откриха маркирани хартиени бюлетини в Харманлийско

Намерени са и съставени списъци с имена
7 юли 2021 16:03, Ния Христова
49
Откриха маркирани хартиени бюлетини в Харманлийско
Снимка: БГНЕС
Намерени са маркирани хартиени бюлетини в къща в Харманлийско. Това съобщиха на брифинг от МВР-Хасково, предаде Нова тв.
 
Два адреса са проверени - в село Рогозиново и Болярски извор. Освен бюлетините, са открити и списъци с имена на лица. Органите на реда имали информация, че лицата, у които са намерени бюлетините, са се занимавали с престъпна дейност.
 
"Иззети са и други вещи и книги, които са много много интересни на държавата", заявиха още от МВР-Хасково.
 
"798 души са подали заявления за гласуване в подвижни секции в селата Стамболово и Минерална баня. Част от тях обаче не се намират на територията на страната и няма как да са пуснали въпросните заявления. Към 239 от тях са приложение решения на ТЕЛК или НЕЛК. Има данни за извършено престъпление. Към този момент няма арестувани", обявиха униформените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бюлетините сигурно какато винаги ги печата другаря Петър Кънев
33
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А откъде знаете дали Рашков лично не ги е маркирал. Усещам че ни правят на ***.А нека посмеят да върнат Божков с фалшификации пък да а видим дали народа няма да излезе на улицата.
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В паспортните отдели на МВР кипи усилена подготовка на депесарските ятаци. Регистрират турскоговорящи масово и обясняват как да гласуват. Това ако не е неоосманизъм и намеса във вътрешните ни работи, не знам какво друго е.
31
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Арманлийско е родният вилает на родното пРЕЗИЛдентче, закърмено и отгледано с иширетите на местното блато.
30
3
 
3
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
В община Тервел , отдавна са раздадени награди.кога и там.
29
3
 
7
 
! Отговори
Евала преди 2 години
Абе, в Костинброд не са ли отпечатали още бюлетини? Маямата, да остави магистралните занимания, ами да вземе Божков ТВ и да ходи да снима печатницата в Костинброд. Да извика и Дамаджаната да броят бюлетините отгоре.
28
8
 
3
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До До 25: Аз пък съм убеден ,че 80%наистина не стават и ти си от тях за съжаление.Аз от моя страна съм от 20% и съм си шест плюс. Направих първия си милион без да ползвам никакви поличитески изгоди от нито една партия нито съм корумпирал някого.Да ББ е прав 80% не стават ! Защото вярват твърде много в теория на конспирацията. Вярват защото имат ниска култура и всякаква липса на техническа грамотност.
27
1
 
2
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Ако не е наредено нарочно това, то е много глупаво!
26
1
 
4
 
! Отговори
Х преди 2 години
Интересно интересно.. някъде другаде ще откриете ли?
25
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо иззехте бюлетините за "индианската нишка" на герберите? Провалихте ни изборите и победата ни провалихте!
24
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 17 ; Само в Любимец ли ?! В целия район от Хасково до Свиленград (цалата Хасковска област) ако не овлажняваш с е3ик нечии герберски седалищни части - биваш отрязан отвсякъде и обречен на глад и тормоз ! А знам , че и на други места в милата ни татковина е така .На власт са npocmomuяmа ,наглостта , безочието и некадърността ! И гадното е , че се възпроизвеждат !Само крадене , крадене и пак крадене ! Затова е този вой сега и използване на всякакви мизерии и подлости за да продължи това ...
23
14
 
6
 
! Отговори
от мутрите преди 2 години
импексова и мая общата да кажат за бюлетините .
22
1
 
17
 
! Отговори
Брр до 32 преди 2 години
В селата под 300 души се гласува само с хартиени бюлетини.
21
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какви бюлетини са открили, като цик категорично заяви, че изборите ще са само с машини?! сигурно са останали от предишни избори и сега дрънкат пропаганда с тях!!!
20
1
 
8
 
! Отговори
До 28 преди 2 години
Ти се радвай, че само са ти изтрили коментара защото те обичат много да блокират ИП адреси . Влизай с ВпН и си правиПишки с тях , те заслужават
19
3
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
От цялата статия само последното изречение съдържа някаква информация:"Към този момент няма арестувани", обявиха униформените.
18
9
 
7
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
Виж дали коментарът ми (на който ти отговаряш) всъщност не е изтрит и дали не се разместила номерацията. Преди това имах още два коментара анти-ГЕРБ, които също бяха изтрити. Сигурно и този ще изтрият. Аз с този сайт бях дотук, влиза ми в черния списък и повече няма и да го отворя. Продажни сме_шници!
17
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, те ще да са герберски, понеже не са разбрали, че ще се гласува машинно и са си подготвили "победата" миналата година още.
16
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ехееее не очаквах чак 14 човека да не харесват когато се говори за Семката ...явно наистина ги е страх хората да не си загубят работата
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 25/26 Приятел, аз не съм гласувал НИКОГА за ГЕРБ, тъй че си избърши пяната на устата. Само направих коментар заради неадекватния ти пост, който не отговаря на реалността. Вместо да видиш защо е станало това (вината е в ТЕБ) ти избираш най-лесното - да бвиняваш някой друг. Затова сме на тоя хал - все някой друг е виновен за собствените ни провали ....