В четвъртък ще е топло и слънчево, следобед на места ще вали

Максималните температури ще са до 35°-36°С
5
В четвъртък ще е топло и слънчево, следобед на места ще вали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

През нощта ще бъде предимно ясно, утре над по-голямата част от страната - предимно слънчево. По-значителни временни увеличения на облачността ще има над Източна България, на места с краткотрайни валежи.

След обяд и над останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на повече места ще има превалявания, придружени с гръмотевици, прогнозират синоптиците от НИМХ, предаде БТА.

Максималните температури ще са от 25°-26° в североизточните райони и по Черноморието до 35°-36° в крайните югозападни.
   
По Черноморието ще има по-значителни временни увеличения на облачността и на места ще има краткотрайни валежи, след обяд в отделни райони придружени с гръмотевици. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са  24°-26°. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
   
Над планините ще е предимно слънчево. Преди обяд над източната част от Стара планина ще има по-значителни временни увеличения на облачността, а след обяд над останалите планини ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали, в Родопите и ще прегърми. Ще духа предимно умерен вятър от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра - около 16°.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: слънцевреметотопло
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Това е правилната хубава снимка!
2
0
 
6
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Пак хубавата снимка сте сложили :) Браво :) Първото нещо, за което си мисля, като ми е жега, е куче без задни крака, в инвалидна количка, зъбещо се на струя вода излизаща между плочките.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ква е тая снимка?!? Вие луди ли сте?