Млада шофьорка сгази 6-годишно дете, което е починало

Инцидентът е станал в Симеоновград
8 юли 2021 09:41, Ния Христова
62
Млада шофьорка сгази 6-годишно дете, което е починало
Снимка: БГНЕС
Дете на шест години почина, след като бе блъснато от кола в Симеоновград.
 
Инцидентът е станал снощи около 20 ч. на кръстовище на улиците "Васил Левски" и "Патриарх Евтимий", съобщи bTV.
 
6-годишното момиченце е пресичало улицата само, бутайки тротинетка. Тогава го блъска кола, управлявана от 20-годишна шофьорка.
 
Детето е починало в линейката на път за болницата, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Хасково.
 
Тестовете за наркотици и алкохол на шофьорката са отрицателни, но тя е задържана за 24 часа. 
 
По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
1
 
! Отговори
охооо преди 2 години
Пускате си скапаните деца навсякъде и да ги пазят всички.Не!Тяхното здраве и жияот е отговорност на родителите,не на останалите.Дано не осъдят никой шофьор,а да научат някои децата си,че на улицата не е безопасно.
49
3
 
3
 
! Отговори
Ъхъ преди 2 години
Ромка си пуснала детето да лети безпризорно с тротинетка. Има и такива безотговорни българки. До 12-годишна възраст децата трябва да бъдат с придружител. Съд за ромката!!! Съд за всяка майка-безхаберница!!!
48
3
 
2
 
! Отговори
хахахаха преди 2 години
И кифлата,и тоя дето и е дал книШШШка,в панделата!
47
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам каква е тая мания и този "престиж" всички да са с коли и да карат. Има хора, които практически не са добри шофьори и не могат да карат. С две думи пишман шофьори, колкото и курсове да са минали и да са изкарали книжка. Аз си знам, че съм такъв, и не карам, движа се с влакове и с автобус. Независимо, че живея в Америка, че жена ми ми вдига кръвното, че без кола е невъзможно, и че наистина е така, деменцирали баби и дядовци карат и правят бели постоянно. Е да се утрепя или да убия някой ли
46
1
 
9
 
! Отговори
Док преди 2 години
В Симеоновград дете от бели родители няма да намерите.
45
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като чета коментарите ми се струва, че за вас абсолютно умишлено го е сгазила детето? Май пропускате каква е траекторията на 6-годишно с тротинетка? Най-вероятно не е седяло на пътека да се оглежда спокойно преди да премине. Моето дете е 5 близо и не си позволявам да кара колело/тротинетка по улици, държа го за пресичане и в парк по алеите кара. Родителите на това дете са му гласували повечко доверие от нужното според мен
44
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Цариградски комплекс в София става дума долу
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В моя квартал има 2 детски площадки от двете страни на блока, но родителите обичат да разпръскват играчките - топки, колелета, тротинетки, кукли, колички на пътя по който минаваме с колите за да паркиране. Това е абсолютно всеки ден и постоянно от много родителите. Отглеждат си децата буквално на този път около блока за паркиране, а площадката е точно до него.Като се зададе кола, която влиза или излиза първо изобщо не й обръщат внимание после вече като решат бавно бавно започват да прибират
42
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жените станаха доста по-брутални и от мъжете, имат там една припикана и си мислят, че са хванали господ за шлифера. Вчера я гледах една, качила ми се в огромен джип и не знае как да си вдигне седалката, едва едва и се виждаха очичките над кормилото, то това вижда ли озбщо нещо от пътя?
41
4
 
23
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
КОЙ ОТ РОДИТЕЛИТЕ НА МОМИЧЕНЦЕТО ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ???????????
40
1
 
30
 
! Отговори
Joko преди 2 години
Преди няколко месеца син намои приятели си взе книжка за водач. Обучението и изпитът бяха в София. Помолиха ме да изляза с него и да покараме няколко пъти заедно. След първите 10 мин. констатирах, чр няма ЕЛЕМЕНТАРНИ умеения !
39
4
 
33
 
! Отговори
Smallpox преди 2 години
До 34 Принципно всичко, което описваш е вярно, но се свежда до едно единствено нещо. Пълна липса на държавност. Ако имаше държава на място, то нито щеше да има дете, което да се разхожда само по нощите, нито щеше да има шофьори каращи над 50 в населено място нито купени книжки. Нямаше да има и паркирани коли около пешеходните пътеки. И нямаше да има толкова светофари и легнали полицаи. Вижте например Южния парк в София - наистина ли там няма място за надлези?
38
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
като е починало как го е сгазила тя?
37
1
 
33
 
! Отговори
Smallpox преди 2 години
Преди всичко това е една голяма трагедия. Надявам се всеки, който прочете тази статия да се замисли за да се намалят тези инциденти. Няма значение каква е колата. Всички коли се произвеждат за хора, но понякога се карат и от ***. Какво, ако не е Porsche, а е раздрънканата Жигула или Опела без спирачки на чичо Пенчо от село за който една бира не е проблем по-лекичко ли блъска. Истината, е че има и пешеходци, които пресичат както им падне и където си искат и очакват, че ще спреш.
36
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната спяща овца,незнайно как взела книжка.
35
7
 
15
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Доктор Почука, уважаеми сър, ще останете неразбран, защото днешното поколение не е възпитано в дyxа на традиционните ценности и морал.
34
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Доктор Сър ПичукМдаааа, то щото младите мъже са перфектни шофьори. Тоя дето уби Милен Цветков май беше мъж. Ама важното е да докажем какви сме велики мачовци. А колкото до колата ти, ако имаше Каско, щеше да си спестиш доста разправии.
33
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко градче, село, голям град...по закон до 12 годишна възраст дете НЕ може да се оставя само. И не ми говорете как едно време на село ни оставяха, защото всички съседи ни познаваха и реално не бяхме без надзор. Вярно, не баба ни, а комшийката ни е гледала, но пак е имало възрастен наоколо.А и колите не са единствената опасност, спомнете си за извергът от Сотиря, който уби малко момиченце.
32
24
 
24
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 2 години
Мен ме удари една 25 годишна на кръстовище отзад защото не могла да спре на време и ми нанесе щети за над 3000 лв по колата и след 5 години дела успях да си взема парите и сигурно даже съм вътре след плащането на адвокатски хонорар... Вие пак продължавайте да възхвалявате силната и независима жена, докато тя вместо да е у дома и да отглежда и възпитава деца гази минувачи на път към офиса...
31
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милен Цветков и той така си замина. За нищо.