Влак гори на гара Елисейна, пожарът е в единия локомотив

Товарната композиция е спряна в района на гарата
10 юли 2021 20:10, Анисия Иванова
22
Влак гори на гара Елисейна, пожарът е в единия локомотив
Снимка: Bulgaria ON AIR

Влак гори на гара Елисейна. Товарната композиция е теглена от две машини. Пожарът е възникнал във втория локомотив. Гъстите облаци дим са притеснили жителите и те са сигнализирали на телефон 112.

По информация на зрители на Bulgaria ON AIR пожарната се бави повече от 40 минути.

Товарната композиция е спряна в района на гарата, която е в центъра на населеното място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че, за какво ни е БДЖ или БМФ??? Тиквата ни подари Асфалт, Частни Автобусни Компании чийто парк се състои от 15 - 20 годишни автобуси и мнооого ТИР-ове... Екология в Бг казвате, а?
15
1
 
7
 
! Отговори
Жо преди 2 години
Елисейна е известна по света, защото там се намира Елисейския дворец.Също така, Троянската война се е случила в Троянския Балкан.
14
0
 
14
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
Това не е новина. Това е ежедневие в БДЖ
13
0
 
1
 
! Отговори
Б. Методиев Б. преди 2 години
До Аз --- Не можеме да не се съгласиме с вас. Голема журналистика праскат нашите журналисти. За преводите да не изговарям и дума, щото гугел перводача го прави по-добре, но понекога стават и там гафови. А каква джурналистика имаше при другаря ми Тодор Живков - пучти перфектна.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Температурата във влака беше 41 градуса. Обяснението беше, че трябва вакуум за прозорците, но няма вакуум.Това е същия персонал, началник влак и кондуктори, които обслужваха и сутрешния влак от Благоевград 5620.Моля и настоявам за тяхното уволнение от БДЖ.Прочети още на: https://dnes.bg/stranata/2021/07/10/vlak-gori-na-gara-eliseina-pojaryt-e-v-ediniia-lokomotiv.496565
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До г-н Георги Друмев новият изпълнителен директор на БДЖ,Информирм Ви като редовен пътник на БДЖ, че на 09.07.2021г. във влака ПВ 50115, който тръгва в 14.30 часа от София за Благоевград, двамата кондуктори и началник влака не успяха да отворят нито един прозорец. Температурата във влака беше 41 градуса. Обяснението беше, че трябва вакуум за прозорците, но няма вакуум.Това е същия персонал, началник влак и кондуктори, които обслужваха и сутрешния влак от Благоевград 5620.
10
0
 
7
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Добре дошли във фейсбук журналистиката. Лежиш си, примерно на плажа, пиеш си бира и ровиш във феиса а там хоп НОВИНААА.Ще я озаглавимм "Влак гори на гара Елисейна, пожарът е в единия локомотив".Само че от ГАРА до ЦЕНТЪР разликата е като да напишеш " кораб се обърна на паркинг пред киното" Казвам го защото локомотива гори в центъра на Врачанското с. Елисейна а гарата е "САМО" на четири километра по назад в посока Мездра.
9
4
 
2
 
! Отговори
Европеец преди 2 години
До Анонимен12В и от завод с име Георги Димитров нищо свястно няма и не може да има доказано
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
35 години съм работил като локомотивен машинист на дизелова машина 04 серия. Такива чедесии като в последните 25 години не са се случвали. Да се запали локомотев това означава че тази машина поне от 20 години не е поглеждана за прафилактика. Кои са баш тарикатите в това БДЖ разбират ли как се управлява това сложно нещо. Кой разби ЖП завода Г.Димитров в София. В него се извършваха качествените ремонти и профилактики. Имаше майстори които сега липсват. Без ремонт и профилактика всичко се разпада.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доб,какво общо има инфрата с това ,че машиниста е запънал бутона на вентилатора с клечка за да не му шуми и маслото е прегряло?
6
3
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Ако гръмнат и двата локомотива ще е добре. Ще съм щастлив.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въх. Да не изгоре некой от новите смартрони
4
0
 
7
 
! Отговори
да,да ама не преди 2 години
До Анонимен 3 Ами ако са пак на БУЛМАРКЕТ какво?! Щото на БДЖ останаха инфраструктурата и нерентабилните пътнически превози! А товарните превози, там където е мазното на баницата са частни и то най-много са на БУЛМАРКЕТ! Или греша!?
3
1
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Прочети статията и ще разбереш! :D
2
4
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Сега, да си го кажем честно - и да гръмне, на вас ще ви пука ли? На мен не - още едно забравено от Бога място ще е затрито. Нищо драматично.
1
4
 
4
 
! Отговори
Поздравям преди 2 години
всички Гaньовци с БДЖ!! Прескачене на зад във времето с 60 години!! Испанци и францизи да завиждат с тяхните AVE с по 330км/ч!