Кола блъсна 8-годишно дете на пешеходна пътека в Поморие

Момиченцето е откарано за преглед в УМБАЛ - Бургас
14 юли 2021 10:36, Ния Христова
10
Кола блъсна 8-годишно дете на пешеходна пътека в Поморие
Снимка: Pixabay
8-годишно момиченце е било блъснато от кола на пешеходна пътека в Поморие, съобщиха от ОДМВР - Бургас, предаде в. Монитор.
 
Инцидентът е станал на 13 юли около 11.15 часа на улица "Княз Борис І" № 181 Б. Лек автомобил, управляван от 29-годишна жена от Своге отнема предимството и блъска с предната лява част на автомобила детето. Момиченцето се придвижвало с тротинетка и преминавало през пешеходната пътека. 
 
Детето е откарано в УМБАЛ - Бургас, прегледано и освободено без сериозни наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
До всички шофьори преди 2 години
Ами научете се да спирате на пешеходна пътека ,когато чака някой за да пресече улицата!!!!!!А не пешеходеца да се чуди дали ще спре шофьора .И още нещо, пешеходците да не ходят по пътната лента предназначена за коли,освен ако няма пешеходна пътека.Но всички трябва да спазват правилата,не е сложно нали!!?
8
0
 
2
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
Ако в Норвегия 8-годишно дете си кара тротинетката по улицата без родител наоколо още същата нощ ще спи в приемно семейство.
7
0
 
3
 
! Отговори
До мнение преди 2 години
Точно така. За неспазване на законите се плаща. Героите на Алеко да се научат, че имат и задължения. Като например да се грижат за децата си. В Норвегия е прекалено, у нас е ужасно. Всички си затварят очите за безотговорни родители и за тях законът не се прилага.
6
2
 
2
 
! Отговори
До мнение преди 2 години
Не бързай със заключенията. Дете на улицата с тротинетка пресича в морски град в разгара на сезона. Няма навършени 12 г.,за да излиза без придружител. Родителите са за съд задължително, че поради неполагане на необходимите грижи за поставили в риск живот и здравето на детето. Ако шофьорката е виновна, също да си носи последствията. Пазете си децата и не разчитайте на случайности.
5
3
 
4
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
10000 евро е справедливо обезщетение в този случай. Родителите веднага да заведат иск за причинените вреди и стрес, за да се научат героите на А.Константинов, че за неспазването на законите се плаща.
4
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Резултатът от неработещото МВР на Рашков. Нулев контрол по пътищата!
3
4
 
10
 
! Отговори
Коро преди 2 години
Значи хайде да ги забраните тия тротинетки вече!
2
2
 
13
 
! Отговори
Съдия Дред преди 2 години
Само в България, пешеходеца няма предимство на пешеходната пътека.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
стадото трябва да се поддържа невежо и подчинено