Откриха жена в тежко състояние край ТЕЦ Бобов Дол

Тя е приета в болница в Дупница с черепно-мозъчна травма
14 юли 2021 16:24, Петя Славова
9
Откриха жена в тежко състояние край ТЕЦ Бобов Дол
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Жена с неустановена самоличност е открита в критично състояние на жп релсите между град Бобов Дол и ТЕЦ Бобов Дол. Сигналът за тяло на релсите е подаден към 04.00 часа тази сутрин от служител на БДЖ.

Жената е приета в Спешния център в болницата "Свети Иван Рилски" в Дупница с черепно-мозъчна травма на главата, като заради травмата на лицевата част на главата, самоличността на жената още не е ясна.

По случая е уведомен дежурен прокурор, като не е изключен и опит за самоубийство, каза за БНТ, говорителят на МВР Кюстендил, Катя Табачка.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С черепно мозъчна травма в лицевата част на главата заради която травма не била разпозната поради травмата не може да се представи по имената си и адрес,че още от открита в критично безпомощно състояние й приписали самоубийство,като паднала с лице на релсите,как ли стават тези самоубийства,ако е видяла убийство като свидетел.
5
1
 
4
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
До Azazel - какво й е на пандемичната обстановка - слагаш една маска и обикаляш, където си искаш. На улицата нямаш нужда и от нея. Много изнежени станахте всички "борци за освобождение". Явно не знаете, че в Южна Корея маски се носят масово сигурно от 15 години насам, заради предишните два коронавируса, които Китай им сервира и които за късмет успяха да се стопират още там, а не да плъзнат пак навсякъде.
4
8
 
8
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Правителството "чегърта",няма време за дребни неща
3
9
 
9
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Прекалено много зачестиха подобни известия, само днес на страницата на "Днес.бг" прочетох три такива публикации свързани с подобни случаи ... предизборният Щаб на преЦедента радеФ в който се превърна МВР абдикира от задълженията си към гражданите ... рашкоФ май са го командировали да издирава изчезналите изборни секции в Англия, а като се върне ще дойде време за праЦедентските избори и новата компроматно-изборна кампания ... !!!
2
5
 
6
 
! Отговори
Azazel преди 2 години
Прекалено много смъртни случаи, се наблюдават в последно време. От неизяснен характер и никой не обръща внимание. В същото време хората истерясват от измислената "пандемична обстановка" и не мислят трезво....
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не е пак вчерашният,който е ударил другата жена в Бояна?Нещо зачестиха тия случаи.