Кола прелетя над мантинелата на Е-79, четирима са ранени

Инцидентът е станал в местността „Кълни дол"
19 юли 2021 16:15, Ния Христова
11
Кола прелетя над мантинелата на Е-79, четирима са ранени
Снимка: БГНЕС

Катастрофа временно затвори движението на главен път Е-79 между Враца и Мездра. Инцидентът е станал в местността "Кълни дол", предаде Нова тв.

Лек автомобил се е преустроил в най-лявата лента и опитал да направи обратен завой на непозволено за това място. Идваща отзад друга кола е връхлетяла върху него.
 
При силния удар едната от колите излетяла през мантинелата в насрещното движение. Няма загинали при инцидента, но четирима души са ранени. Те са транспортирани в болница.
 
Движението в района се пропуска поетапно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Сега да га направят обратен у пандиза :)))
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 5Самият Вие описване 2 тежки нарушения: това за отнемане на предимство и това, описано в статията. А после говорите за пътищата. При какъвто и да е супер неземен път, тези нарушения си остават, както и последиците им. Въпрос на водачи, а не на пътища.
9
0
 
6
 
! Отговори
Данчо катажията преди 2 години
Докато тия от потна полиция само се крият с камерите вместо да спират опасните водачи с купени книжки няма да се подобрят нещата
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин е виновен или Тръмп или някой друг - по избор! Ако е нямал лиценз за пилот веднага в затвора - не може да летиш с кола, но без лиценз за летец!
7
3
 
2
 
! Отговори
Идиот преди 2 години
Радев е виновен!
6
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от както управлява Радев практически ред и закон в България няма. Пълна диващина по пътищата и навсякъде другаде, никой не спазва нищо. Познато
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този път от две ленти който се води международен отдавна трябваше да е магистрала. Но бибитко прибра милионите от моста при Видин и за пътя пари не останаха. Сутринта на този път един със шкода не спазва предимството на Рено и убива водача му. Сега се оттърваха само с контузени. До довечера кой знае още колко катастрофи ще станат. Нямате пътища имате каруцарски пътеки. Карайте с 50 км вашите пътища за такава скорост са направени. Ако искате да карате със 100 200 и 250 елате тук в Германия.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бг провинциалистите са извънземни. ................Те могат да летят..............ХА-ХА-ХА
3
0
 
8
 
! Отговори
маус преди 2 години
Поредния пример за любителите пренебрегващи правилата.Явно този път не им се е разминало.жалко за другия автомобил несъзнателно натресъл ги отзад
2
0
 
4
 
! Отговори
Здрасти преди 2 години
После ваксините били виновни. Пази Боже сляпо да погледа.
1
0
 
14
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
"Лек автомобил се е преустроил"-----Дали евентуално не се е ПРЕСТРОИЛ?