Сигнали за претъпкани плажове по Южното Черноморие

Туристи се оплакват, че трудно си намират места
20 юли 2021 12:55, Ния Христова
61
Сигнали за претъпкани плажове по Южното Черноморие
Снимка: БГНЕС
Турсти сигнализират за претъпкани плажове по Южното Черноморие тази година. Журналистът Лияна Панделиева, която е на почивка в Поморие, публикува снимка от препълнената плажна ивица в социалните мрежи.
 
"Дойдох в 07.00 ч. иначе трудно ще си намеря място", споделя пред Нова тв един от плажуващите там.
Още по темата
 
"Сезонът е доста по-успешен спрямо предходния. Организираните почивки са по-малко от индивидуалния туризъм. Българите почиват между 5 и 14 дни", заяви в ефира на „Здравей, България" Христина Славова от Регионалната туристическа камара-Бургас.
 
Много туристи има и в "Слънчев бряг".
 
"Има хора, но за съжаление нямат пари. Само се разхождат, питат, разглеждат и продължават", каза Николай, продавач на дюнери.
 
"Има поляци, чехи, но не искат да харчат много пари", каза Георги, продавач на храна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
4
 
6
 
! Отговори
Ivo преди 2 години
От 20 години почивам в Гърция и Турция но от 3 спрях защото се напълни с българие и румънци и стана по-зле от нашето черноморие! От към пари дали тука 2хилки дали там хиляда в евро парите са все същите !
50
2
 
24
 
! Отговори
Емо преди 2 години
Бях на нашето море 5 дни - не е толкова зле, но има много дразнещи неща и най-дразнещото са опитите да те прекарат. В понеделник отивам в Гърция за седем дни семейно и там не е Лазурния бряг, но поне никой не се опитва да те прекара. Как да ви го обясня по-разбираемо - Искам да получа онова, за което плащам! Не е проблема в цената, а в това, което получаваш срещу нея! Нека дюнера да е 10 лв. но да е с пресни продукти, изпипан и сервиран както трябва!
49
1
 
20
 
! Отговори
HH преди 2 години
Хората търсят нещо свястно да хапнат, а дюнерджията: "Нямат пари само гледат".
48
1
 
14
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Как ще харчат,заради морският принцип -ден година храни ,всичко е дабъл!
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тръгвам със самосвала да им закарам пясък незабавно.
46
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сладолед, торта, 3 лимонади - 32лвДано да фалират всичките
45
6
 
17
 
! Отговори
Съвременник преди 2 години
Нищо по различно от миналото! Просто тогава нямаше фейсбук и социални мрежи за да се ,,изока" всеки ,както му скимне!!! Панта рей!!!
44
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента на Китен е лудница, на плажовете е пълно и доста пренаселено :)
43
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямам против да изхарча и повече, но много ви моля вижте си качеството - не си заслужава и 1/3 от цената!
42
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Връщам се от Созопол. Цените - двойни на миналата година. Подкрепях ги когато протестираха, но сега прекаляват! Цените в плажните барове са като на плаж в Италия или Испания, да не говорим за хотелите (къщи за гости), а качеството - не си заслужава. Помислете си пак ще дойдем ли догодина!
41
1
 
7
 
! Отговори
и аз преди 2 години
искам да подам един сигнал...
40
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Рекламата-последно средство за подобряване качеството на стоката !" Особено -лъжливата ! Къде са тези претъпкани плажове , като и на специално подбраната снимка на Лианчето се вижда , че места има и то доста ?! Май са претъпкани въздушните молекули в главите на някои "журналисти" и пишман журналист-фотографи !
39
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали беше "провален сезонът" и зарди това искат да пуснат самолетите пълни със заразни руснаци? Какво стана? Или това е бил само поводът да си ги пуснат обратно да вредят на България както могат?
38
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
изтървана държава, разни батки рекетьорчета бачкат за бели якички в София. На този дюнер за 8 лева 3 лева са за собственика, 5 се разпределят по веригата
37
10
 
23
 
! Отговори
Hex преди 2 години
Хахаха ами така е. Всички се бутат на юг. А северното черноморие е празно и доста по-хубаво, като плажове и вода.
36
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
елате във еарна в уж лъскав ресторант до морето 60 кинта пържола, щото била от щатите месото. 3Кюфтенца 30 кинта. Някой реши да изкара и миналогодишните си загуби за едно лято, да ама не
35
2
 
12
 
! Отговори
do-> 16 programis преди 2 години
с този си смешен коментар само затвърждаваш, че програмистите си заслужавате съдбата на високоплатени плъхове, пък и прости. първо си избръсни ташаците и си махни космите между очите и си измий устата и тогава се присмивай на хората каква кола карат и колко възможност имат да отидат на море, макар и за малко.
34
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Бургас на крайбрежната един дюнер е 8 лв, предполагам затова няма много желаещи да харчат пари. В кръчмите вечерно време трябва да чакаш за място. Българите са на около 90%. И PCR не ме спрял, имам резервация за гръцко след месец. Там вече дори става и по евтино, предвид тукашните цени
33
1
 
16
 
! Отговори
5 преди 2 години
Ползвайте соц. чадър-четири колчета и един чершаф.
32
3
 
37
 
! Отговори
Зеленоок преди 2 години
До Барба ГаньоИзхвърли се, но беше рядко.... Супер бедняците от руско определено не са купувачи. 11 години работя в туризма и руснаци и англичани не ни трябват. Семейства с деца от България трябва да се привличат - рядко правят скандали, добри платци са и вечер поръчват храна и пиене като бели хора.