Тежка катастрофа след гонка с полицията на "Тракия"

Една жена е пострадала
22 юли 2021 11:35, Ния Христова
22
Тежка катастрофа след гонка с полицията на "Тракия"
Снимка: БГНЕС
Жена е пострадала сериозно при катастрофа, причинена от шофьор, който се опитал да избяга на полицията на автомагистрала "Тракия". Заради инцидента движението в района на 112-ти км на магистралата в посока Бургас е затруднено и автомобилите се отклоняват през Пазарджик, предаде БГНЕС.
 
От пресцентъра на МВР също внесоха повече яснота по случая.
 
В рамките на специализирана полицейска операция в пловдивския участък на АМ „Тракия“, около 9 часа тази сутрин служители на областната дирекция на МВР подали сигнал за спиране на лек автомобил „Фолксваген“, който е пътувал в посока Бургас. Вместо да спре, водачът подал газ и продължил по пътя си. 
 
В района на 112-ти км „Фолксваген“-ът преминал между два успоредно движещи се автомобила и блъснал единия от тях. От удара колата е смачкана. По първоначални данни в нея има сериозно пострадала жена, която предстои да бъде извадена с помощта на специализирана техника на пожарната. На място е задържан шофьорът на „Фолксваген“-а.
 
До отработване на случая е затруднено движението в участъка на катастрофата. Автомобилите се пренасочват от 90-ти км през Пазарджик, преминават през Пловдив и се връщат на магистралата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари